Alumni trainingen e-quine.com

Voor de Instructeurs Paard & Gedrag is er de e-quine.com Alumni Academy waarin diverse bijscholingsdagen worden aangeboden. Een leerzaam, gevarieerd programma om ervoor te zorgen dat de kennis en vaardigheden van onze instructeurs up to date blijven en steeds verder worden uitgebreid.

E-quine.com en de KNHS werken samen op het gebied van het licentiepuntenmodel

Het licentiepuntenmodel van de KNHS en het alumnibeleid van e-quine.com is sinds 2023 gelijk getrokken. Dit houdt in dat onze instructeurs ieder jaar 1 bijscholing volgen waarbij de keuze in welke training enorm is vergroot. We denken dat we op deze wijze een bijscholingsmodel hebben wat voor iedereen helder is en onze instructeurs een mooi scala aan trainingen biedt waarin ze zich kunnen verdiepen in hun eigen interesses.

 

Natuurlijk zijn er jaarlijks onze eigen dagen die in het teken staan van (de training van) paardengedrag. Zo wisselen we ervaringen uit met elkaar en zorgen we ervoor dat je op de hoogte bent van de laatste actualiteiten. Maar dat is niet het enige! Naast onze eigen alumni trainingen volgen onze alumni ook elke licentieperiode een 1 training georganiseerd door de KNHS. Hun aanbod van de trainingen kun je vinden op Mijn KNHS.

 

De keuze in welke training je volgt is dus enorm. En het mooie is: het programma blijft altijd in ontwikkeling. Je bent immers nooit uitgeleerd!

Alumni Academy

Alleen voor instructeurs

Vermelding website equine.com & Mijn KNHS

Delen van kennis en ervaring

Houd je vaardigheden up to date!

Ervaringen

Slide “Door de opzet van de Alumni Academy is er vanuit e-quine.com een sterk platform opgezet om na het behalen van je diploma Instructeur Paard & Gedrag verder te kunnen specialiseren. Ik heb afgelopen maand voor het eerst deelgenomen aan het effectieve trainingen weekend van de Alumni Academy en heb weer ontzettend veel geleerd. Niet alleen van de docenten, maar ook van de ervaringen die mijn collega’s de afgelopen tijd hebben opgedaan. Ontzettend gaaf dat wij als instructeurs zo de kans krijgen om onze huidige kennis up to date te houden en nieuwe kennis op te kunnen doen die aansluit op het huidige diploma.” - Lotte van Rosevelt Slide “Ik werk naast gedragstrainer ook als rij-instructeur. Ik wil zoveel mogelijk leren over het gedrag en fysiek van het paard, om (ruiters en) paarden zo goed mogelijk te kunnen trainen. Ook vind ik het gaaf om zo breed mogelijk opgeleid te zijn en van alle trainingsmethodes te kunnen proeven. De Alumni Academy biedt de mogelijkheid om je vaardigheden uit te breiden. Daarnaast vind ik het heel erg leuk om door te blijven leren!” - Diane Klaverdijk-Muilenburg Slide “Ik ben heel blij met de alumni academy. Het zorgt ervoor dat ik mijn vaardigheden uit blijf breiden, contact hou met andere (oud)studenten en veel plezier houd in het werken met paarden.” - Jori Sixma Slide “De Alumni Academy zorgt er voor dat er voor afgestudeerden op de hoogte kunnen blijven van de aller nieuwste ontwikkelingen en inzichten. Dat zij kunnen doorontwikkelen op verschillende thema’s. En last but not least: gezamenlijk met collegae instructeurs paarden en vaardigheden in de praktijk trainen.” - Ed Deckers Slide “De trainingen van de Alumni Academy zijn een onwijs mooie aanvulling op alle vakkennis en vaardigheden die we tijdens de opleiding tot instructeur Paard en Gedrag hebben opgedaan. De trainingen zorgen ervoor dat men als professional de vakbekwaamheid om dit mooie beroep uit te oefenen vergroot. Het diverse aanbod biedt daarin voor ieder wat wils” - Lian Caelers

Data trainingen 2023

Voor de trainingen die door e-quine.com gegeven worden hebben we in 2023 het volgende aanbod:

  • 24 & 25 september, Effectieve Training door Grant Bazin & Christiane Moeller
  • 5 & 26 november (let op 2 losse dagen), Verdieping Communicatie en Lange lijnen door Annemarie van der Toorn

 

De keuze in welke training je volgt is dus enorm. En het mooie is: het programma blijft altijd in ontwikkeling. Je bent immers nooit uitgeleerd!

Onze voordelen

✓ Enige NOC*NSF en KNHS erkende opleiding over paardengedrag!
✓ Jarenlange, specialistische ervaring
✓ Webshop met producten gericht op een veilige omgang
✓ Gratis verzending van producten bij bestelling vanaf € 100,-