Naast (trainings)halsters voor je paard, longeerlijnen en boeken verkopen we ook andere artikelen die je kunnen helpen bij een veilige omgang met en training van je paard. Zo vind je hier een neusbeschermer die in combinatie met het trainingshalster gebruikt kan worden om het halster beter op zijn plek te houden. Ook kun je in de shop een borsttuig vinden wat het zadel op zijn plek houdt. Ideaal wanneer je werkt met minder ervaren paarden!

Borsttuig

Een borsttuig wordt gebruikt om het zadel op zijn plaats te houden. Het zadelen van een jong, of minder ervaren paard is de eerste paar keer best spannend. Het laatste wat je wilt is dat het zadel gaat schuiven en tussen de achterbenen terecht komt. Om dit te voorkomen kun je gebruik maken van het borsttuig. Het grote voordeel van het e-quine.com borsttuig is dat er geen extra band is die aan de singel bevestigd dient te worden. Hierdoor kun je het zadel veilig en snel, zonder extra handelingen vastmaken. Het borsttuig is gemaakt van elastiek met twee clips aan de zijkant voor een snelle bevestiging.

 

Neusbeschermer

Onze neusbeschermer kan in combinatie met het trainingshalster gebruikt worden om het halster beter op zijn plek te houden. Bovendien zorgt de neusbeschermer voor een extra laagje tussen de neus van het paard en de extra neusband van ons trainingshalster. De neusbeschermer is gemaakt van een zacht materiaal en is eenvoudig te bevestigen met klittenband. Zo kun je de neusbeschermer gemakkelijk om het halster bevestigen en ook weer verwijderen.

 

Een van onze trainingsartikelen bestellen?

Heeft één van onze producten je interesse gewekt? Je kunt het eenvoudig bestellen en betalen via de shop. Betalen kan veilig via creditcard of iDEAL.

Naast de bovenstaande trainingshalsters heeft e-quine.com ook een aanbod van longeer- en trainingslijnen en trainingshalsters. Ben je op zoek naar een nieuw trainingshalster voor je paard? Bekijk dan snel ons assortiment en koop eenvoudig via onze online winkel.

Onze voordelen

✓ Enige NOC*NSF en KNHS erkende opleiding over paardengedrag!
✓ Jarenlange, specialistische ervaring
✓ Webshop met producten gericht op een veilige omgang
✓ Gratis verzending van producten bij bestelling vanaf € 100,-

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!