In onze webshop kun je terecht voor alle paarden benodigdheden voor de echte liefhebber. Wij bieden diverse trainingslijnen, trainingshalsters en boeken over paarden aan. Bestellen doe je makkelijk online bij e-quine.com.

Trainingslijnen

In onze webshop met paarden benodigdheden vind je diverse longeerlijnen, die je hulp bieden bij het longeren en trainen van je paard. Je kunt kiezen uit een trainingslijn, die iets korter is dan een normale longeerlijn, en een set dubbele lijnen, waarmee je het paard kunt longeren aan de dubbele lijnen.

 

Trainingshalsters

Naast lijnen bieden wij ook diverse trainingshalsters aan van hoogwaardige kwaliteit. We bieden deze lijnen aan in drie groottes: small, medium en large. Op de productpagina’s kun je meer informatie vinden over de verschillende halsters en kun je het halster kiezen dat het beste past bij jouw paard.

 

Boeken over paarden

Bij e-quine.com ben je ook aan het juiste adres voor de leukste paardenboeken. Kies bijvoorbeeld voor het boek ‘Leren met Leo’, dat speciaal geschreven is voor kinderen van 9 tot en met 14 jaar. Ook bieden wij in onze paardenwebshop boeken aan, die je helpen bij het verbeteren van de relatie tussen jou en je paard.

 

Overige artikelen

Regelmatig breiden wij het assortiment van onze shop uit met nieuwe producten. Alle producten zijn ondersteunend aan een veilige training van en omgang met je paard. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een borsttuig, dat ervoor zorgt dat het zadel netjes op zijn plek blijft wanneer je met een onervaren paard werkt. Bekijk snel ons assortiment in de shop!

 

Opleidingen en cursussen

Naast de vele paarden benodigdheden uit onze webshop, bieden wij ook opleidingen en cursussen aan waar de focus ligt op paard en gedrag. Binnen onze opleidingen bieden wij drie verschillende niveaus aan, die je helpen om instructeur paard & gedrag te worden.

Daarnaast kan je bij ons diverse cursussen over paarden volgen. Van cursussen over het verbeteren van communicatie met je paard tot grondwerk & obstakeltraining tot paardenpsychologie. Je leert het bij e-quine.com!

 

Webshop paarden benodigdheden

Heb je iets gevonden in onze webshop met paarden benodigdheden? Plaats je bestelling dan makkelijk online. Wij hechten veel waarde aan veiligheid, daarom geven wij onze klanten de mogelijkheid om te betalen via iDEAL of creditcard.

Onze voordelen

✓ Enige NOC*NSF en KNHS erkende opleiding over paardengedrag!
✓ Jarenlange, specialistische ervaring
✓ Webshop met producten gericht op een veilige omgang
✓ Gratis verzending van producten bij bestelling vanaf € 100,-

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!