Ben je op zoek naar een leuk en leerzaam boek over paarden? Of ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een paardenliefhebber? Dan ben je bij e-quine.com aan het juiste adres. Paardenboeken kopen doe je bij ons eenvoudig via de webshop! 

Wij hebben een tweetal paardenboeken in onze collectie, geschreven door Annemarie van der Toorn. Het boek ‘Kijken door de ogen van het paard’ gaat over de instincten en bijbehorende reacties van het paard. Je leest ook alles over leervormen, zintuigen, communicatie en noodzakelijk leiderschap. Het boekt helpt je om de relatie tussen jou en je paard te verbeteren.

Daarnaast hebben we het boek ‘Leren met Leo’ voor de jongere lezers. In dit boek lees je verschillende verhalen over pony Leo. Het is een superleuk boek voor iedereen die wil leren hoe je goed kunt omgaan met pony’s en paarden. Ook is het boek bestemd voor iedereen die zelf graag aan de slag wil met deze prachtige dieren.

 

Boeken over paarden kopen?

Heeft één van onze paardenboeken je interesse gewekt? Onze boeken zijn te koop vanaf slechts € 17,99. Betalen kan veilig via creditcard of iDEAL. 

Naast de bovenstaande trainingshalsters heeft e-quine.com ook een aanbod van longeer- en trainingslijnen en trainingshalsters. Ben je op zoek naar een trainingshalster voor je paard? Bekijk dan snel ons assortiment en koop eenvoudig via onze online winkel.

Onze voordelen

✓ Enige NOC*NSF en KNHS erkende opleiding over paardengedrag!
✓ Jarenlange, specialistische ervaring
✓ Webshop met producten gericht op een veilige omgang
✓ Gratis verzending van producten bij bestelling vanaf € 100,-