Naast (trainings)halsters voor je paard, longeerlijnen en boeken verkopen we ook andere artikelen die je kunnen helpen bij een veilige omgang met en training van je paard. Zo vind je hier een neusbeschermer die in combinatie met het trainingshalster gebruikt kan worden om het halster beter op zijn plek te houden. Ook kun je in de shop een borsttuig vinden wat het zadel op zijn plek houdt. Ideaal wanneer je werkt met minder ervaren paarden!

Online cursus Paardenpsychologie

In de online cursus Paardenpsychologie gaan we dieper in op nature en nurture, we bekijken hoe je deze twee het beste kunt combineren om een fijne en prettige samenwerking met een paard te hebben. Ook bespreken we de leertheorieën, want we kunnen een paard van alles leren, maar op welke wijze doe je dit het meest effectief? Wil je meer weten over het gedrag van paarden, dan is deze cursus echt iets voor jou! En het grote voordeel: je behoudt een jaar lang toegang, dus je kunt de lesstof volledig op je eigen tempo doornemen. Hoe mooi is dat?

 

Een van onze online cursussen bestellen?

Heeft één van onze producten je interesse gewekt? Je kunt het eenvoudig bestellen en betalen via de shop. Betalen kan veilig via creditcard of iDEAL.

Naast de bovenstaande online cursussen heeft e-quine.com ook een aanbod van longeer- en trainingslijnen en trainingshalsters. Ben je op zoek naar een nieuw trainingshalster voor je paard? Bekijk dan snel ons assortiment en koop eenvoudig via onze online winkel.

Onze voordelen

✓ Enige NOC*NSF en KNHS erkende opleiding over paardengedrag!
✓ Jarenlange, specialistische ervaring
✓ Webshop met producten gericht op een veilige omgang
✓ Gratis verzending van producten bij bestelling vanaf € 100,-

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!