Halsters

De trainingshalsters van e-quine.com zijn een fijn hulpmiddel voor de training van je paard. Door de extra neusband, biedt dit halster je de mogelijkheid om duidelijkere hulpen te geven aan het paard. Het trainingshalster is verkrijgbaar in drie maten. Ook vind je in de webshop een speciaal safety halster dat geschikt is om je paard mee los te gooien.

E-quine.com trainingshalsters

Dit trainingshalster is voorzien van een extra neusband waar je je lijn aan vastmaakt. Deze neusband beweegt vrij over de neus, waardoor je gemakkelijk druk kunt toevoegen, maar vooral ook weer kunt loslaten op het moment dat het paard de gewenste reactie geeft. Hierdoor is het halster een fijn trainingsmiddel voor bijvoorbeeld het doen van grondwerk, trailerladen of het werken met de dubbele lijnen.

 

Wij bieden het halster aan in drie verschillende maten. Het trainingshalster small is uitermate geschikt voor kleinere paarden en pony’s. Qua grootte kan je het vergelijken met een halster maat ‘cob’. Voor de meeste warmbloed paarden zal het trainingshalster maat medium de beste keuze zijn. De maat kan je vergelijken met een hoofdstel maat ‘full’. Voor paarden met een groter hoofd is er het trainingshalster large. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit de grootste maat. Het is geschikt voor grote paarden met een lang of stevig gebouwd hoofd. Qua grootte is het halster vergelijkbaar met de maat ‘extra full’.

 

Halster kopen?

Weet je welk type halster het beste bij jouw paard past? Koop je halster dan eenvoudig via de webshop van e-quine.com. Al onze halsters zijn verkrijgbaar voor slechts € 49,95. Betalen kan veilig via creditcard of iDEAL. 

Naast de bovenstaande halsters heeft e-quine.com ook een aanbod van longeer- en trainingslijnen en boeken over paarden. Ben je op zoek naar een nieuwe lijn voor je pony of paard of het boek paardenfluisteren ? Bekijk dan snel ons assortiment en koop via onze online winkel.

Onze voordelen

✓ Enige NOC*NSF en KNHS erkende opleiding over paardengedrag!
✓ Jarenlange, specialistische ervaring
✓ Webshop met producten gericht op een veilige omgang
✓ Gratis verzending van producten bij bestelling vanaf € 100,-

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!