Informatiebijeenkomst opleiding Instructeur Paard & Gedrag

6 mei 2021 | 20:00 - 21:00 | Online

Programma

* Let op! op 6 mei zal de informatiebijeenkomst online plaatsvinden via Zoom van 20:00 tot 21:00 uur vanwege de coronamaatregelen.*

 

Lijkt de opleiding tot Instructeur Paard & Gedrag jou ook wel wat, maar wil je eerst nog wat meer weten? Kom dan op 6 mei naar onze, vrijblijvende, informatiebijeenkomst in Den Dolder. We starten om 20:00 uur op de Prinses Maxima manege met een presentatie waarin we je alles vertellen over de inhoud en mogelijkheden van de opleiding. Daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Vervolgens is het tijd om in de praktijk met de paarden aan de slag te gaan. Je maakt kennis met de verschillende trainingstechnieken die we gebruiken in de training van de paarden. Zo kun je echt goed een beeld vormen van de werkwijze die gehanteerd wordt. Een ideale manier om kennis te maken!

Aanmelden

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de gratis informatiebijeenkomst voor de opleiding tot instructeur Paard & Gedrag. Na aanmelding ontvang je een bevestiging per mail.

e-quine.com

Inschrijfformulier informatiebijeenkomst

Contact

info@e-quine.com
+31 (0) 6 380 680 01
Prinses Maxima Manege, Den Dolder

Wat kan je verwachten?

Gratis en vrijblijvend


Ontdek alles over de inhoud van onze opleiding


Praktisch aan de slag


Ruimte om vragen te stellen


Voor iedereen vanaf 17 jaar


Locatie: Online

Onze voordelen

✓ Dé specialist in gedragstrainingen voor paarden
✓ KNHS, CRKBO en NPA gecertificeerd
✓ Gratis verzending vanaf € 50,-
✓ Binnen 48-uur in huis

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Het e-quine.com jongerenkamp

In de zomervakantie organiseren we voor alle paardengekken tussen de 10 en 15 jaar gave Paard & Gedrag jongerenkampen. Wil jij wakker worden op stal en elke dag met de paarden aan de slag gaan? Geef je nu op!

Klik hier voor meer informatie of om je in te schrijven