Informatiebijeenkomst opleiding Instructeur Paard & Gedrag

19 november 10:00 - 12:00 uur (Gouda)

Programma

Lijkt de opleiding tot Instructeur Paard & Gedrag jou ook wel wat, maar wil je eerst nog wat meer weten? Kom dan naar onze gratis, vrijblijvende, informatiebijeenkomst. We starten met een presentatie waarin we je alles vertellen over de inhoud en mogelijkheden van de opleiding. Daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Vervolgens is het tijd om in de praktijk met de paarden aan de slag te gaan (uitgezonderd online bijeenkomst). Je maakt kennis met de verschillende trainingstechnieken die we gebruiken in de training van de paarden. Zo kun je echt goed een beeld vormen van de werkwijze die gehanteerd wordt. Een ideale manier om kennis te maken.

 

Heb je interesse in de groep die dit najaar in het noorden van Nederland start?Stuur ons een mail op info@e-quine.com, dan geven we je specifieke informatie gericht op deze groep.

Aanmelden

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de gratis informatiebijeenkomst voor de opleiding tot instructeur Paard & Gedrag. Na aanmelding ontvang je een bevestiging per mail.

e-quine.com

Inschrijfformulier informatiebijeenkomst

  Contact

  info@e-quine.com
  +31 (0) 6 380 680 01
  Stal Nieuwland, Vierpolders

  Wat kan je verwachten?

  Gratis en vrijblijvend


  Ontdek alles over de inhoud van onze opleiding


  Ruimte om vragen te stellen


  Voor iedereen vanaf 17 jaar

  Onze voordelen

  ✓ Dé specialist in gedragstrainingen voor paarden
  ✓ KNHS, CRKBO en NPA gecertificeerd
  ✓ Gratis verzending vanaf € 50,-
  ✓ Binnen 48-uur in huis