Home

Cursussen

Onze cursussen

Een dag met paarden aan de slag en meer leren over zijn gedrag en de training daarvan. Dat kan met de cursussen van e-quine.com! We hebben een gevarieerd aanbod van 1-daagse cursussen die met of zonder eigen paard te volgen zijn. Iedere cursus wordt ondersteund door online lesmateriaal dat je thuis kunt bestuderen. Zo pas je de theorie nog beter toe in de praktijk! Hieronder vind je de 7 verschillende praktijkdagen van e-quine.com die gegeven worden.

Vraag gratis ons advies

Wanneer je met paarden werkt, loop je soms tegen praktische problemen aan. Lukt het je niet om je paard een halster om te doen? Of krijg je hem met geen mogelijkheid gelongeerd? Wil hij absoluut niet de trailer op en zou je graag willen weten wat je hieraan kunt doen? Laat een bericht voor ons achter zodat we samen met jou op zoek kunnen naar een oplossing voor jou en je paard!

Voornaam
Achternaam

Email
Plaats
Bericht


Onze voordelen

✓ Enige NOC*NSF en KNHS erkende opleiding over paardengedrag!
✓ Jarenlange, specialistische ervaring
✓ Webshop met producten gericht op een veilige omgang
✓ Gratis verzending van producten bij bestelling vanaf € 100,-

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Wil je meer informatie over onze opleiding?

Op 19 september van 10:00-12:00 organiseren we een gratis informatiebijeenkomst over de opleiding Instructeur Paard & Gedrag in Vierpolders. We vertellen je wat de opleiding inhoudt en je gaat direct met de paarden aan de slag. Geef je nu op!

Klik hier voor meer informatie of om je in te schrijven