Editie 2023 is vol! Zomer 2024 gaan we weer van start!

Je eigen bedrijf

Zomer Challenge

Van idee tot uitvoering

YES! IK WIL MEEDOEN

Je wilt wel een eigen bedrijf, maar…

Je wilt misschien een eigen bedrijf starten of dat wat je al doet uitbreiden. Je ziet dat anderen dat heel succesvol doen, frisse nieuwe ideeën hebben en je ziet allemaal leuke activiteiten met hun klanten op Facebook en Instagram.

 

Het is misschien nog wat spannend voor je om te beginnen omdat je denkt dat anderen het veel beter kunnen en kun je niet direct dat unieke idee vinden wat bij jou past. Het voelt echt als super moeilijk om een eigen succesvol bedrijf te starten en de stappen die je moet nemen lijken heel ingewikkeld.

 

Je weet eigenlijk niet waar je moet beginnen.

 

Of je hebt al een eigen bedrijf en lukt maar niet om meer klanten te krijgen of ze vast te houden. Je hebt het gevoel dat je steeds in hetzelfde cirkeltje aan het werken bent en zou graag meer omzet willen hebben. Maar hoe kom je makkelijk aan nieuwe klanten?

 

Stel nou dat je wel dat unieke idee krijgt. Of wel durft om de stappen te gaan nemen die je gaan helpen succesvoller te worden. Hoe zorg je ervoor dat je op een goede manier aan de slag gaat en niet de fouten maakt die veel anderen al gemaakt hebben op hun pad naar ondernemerschap?

 

Waarom zou nou juist jij heel succesvol kunnen worden?

Heb jij dit ook?

Je bent bang dat het je niet gaat lukken. Alleen al door die gedachte verdwijnt de energie om te gaan beginnen of te veranderen.

Je blokkeert als je aan het idee wilt gaan werken. Je ziet direct al zoveel beren op je weg dat je motivatie al snel weg is.

Je hebt al verschillende activiteiten geprobeerd, het liep wel maar echt een goede stijging van inkomen heb je niet gekregen.

Je vraagt je af of je het wel echt in huis hebt om ondernemer te zijn. Beschik je wel over de juiste kwaliteiten?

Je bent wel al aan het ondernemen, of je denkt er over na, maar je mist de grote lijn of het idee erachter. Je mist nog een duidelijke visie of strategie.

We gaan in deze cursus jouw bedrijfsplan maken zodat je met vertrouwen en plezier kunt gaan ondernemen

Ik ga al mijn kennis en ervaring met je delen en geef je alle in- en outs hoe ik aan het werk ga als ik een nieuw bedrijf start. Je krijgt alle trucs en tips zodat ook jij succesvol kunt gaan ondernemen en veelgemaakte fouten kunt voorkomen.

 

Wekelijks een webinar waar we steeds een ander onderwerp bespreken en uitdiepen. Kun je er niet bij zijn geen probleem, je kunt het op je eigen tijd terug kijken. Bovendien houd je life-time toegang tot alle informatie en replays.

 

✅ Je eigen visionboard ontwerpen, wat past echt bij jou?
✅ Je gaat je visie uitwerken in een praktisch bedrijfsplan waarmee je een succesvolle (door)start kunt maken
✅ Je leert hoe je een goede website kunt maken
✅ Je maakt een marketing plan zodat je weet hoe je jouw klanten aantal kunt laten groeien
✅ Je krijgt inzicht hoe je de administratieve processen kunt organiseren
✅ Je hebt zoveel nieuwe ideeën dat je heel veel zin hebt om te beginnen
✅ Je weet hoe je Social Media in kunt zetten om meer klanten aan te trekken
✅ Je vult het werkboek in zodat je aan het einde van de cursus een prachtig plan hebt wat je kunt gaan uitvoeren

Nooit verwacht dat mijn bedrijf zo zou gaan ontwikkelen

Ik vond ondernemen altijd wel leuk, maar ook wel spannend. Ik was vaak bang om niet succesvol te zijn, geen nieuwe klanten te krijgen, een fout te maken en vooral… er alleen voor te staan. De allereerste keer dat ik geld vroeg voor een training, ik kan het me nog goed herinneren, doodeng. Wat als het niet goed zou gaan?

 

Maar nu met meer dan 30 jaar ervaring vind ik het echt heel leuk om jou te gaan te helpen ook succesvol te zijn en met heel veel enthousiasme te ondernemen. Met elkaar zodat je er niet alleen voor staat. Dat we kunnen leren van de fouten die we allemaal maken, ik in ieder geval wel.

 

Het meedenken bij de opstart van een bedrijf is wat ik het liefste doe. Kijken of we bij jouw unieke en persoonlijke plan nog meer waarde kunnen toevoegen. Tools en vaardigheden delen die je heel moeilijk allemaal in je eentje kunt uitzoeken. En je gaat niet alleen met mij aan de slag, maar met het hele e-quine.com team. Omdat iedereen zijn eigen specifieke kennis en expertise heeft. Je moet mij niets laten doen met een IT programma bijvoorbeeld 😊

De cursus 'Je eigen bedrijf Zomer Challenge'

Nu van €499 euro voor €295 euro of betaal in 6 termijnen van €55,- euro

 

Maak je eigen visie werkelijkheid of verbeter het bedrijf wat je nu hebt. Volg de praktische stappen en werk je bedrijfsplan uit zodat je weet wat je gaat doen en meer klanten en omzet krijgt.

 

De zomerchallenge van 2023 is momenteel in volle gang en zit helemaal vol. In 2024 zullen we in de zomermaanden weer een nieuwe challenge organiseren. Wil je hier aan meedoen? Laat het ons alvast weten op info@e-quine.com en we zetten je op de wachtlijst!

De webinars zullen plaatsvinden op afwisselend dinsdag en woensdagen. Ze worden opgenomen, dus je kunt de webinars altijd in je eigen tijd terug kijken.

Waarom gaat deze cursus je helpen?

Wekelijks webinar

Elke week bespreken we een ander onderwerp. Kun je er niet bij zijn geen probleem, je kunt het op je eigen tijd terug kijken. Aan het einde van de Zomer Challenge heb jij een uniek en persoonlijk bedrijfsplan waar je mee aan de slag kunt

Maandelijkse Q&A's

Iedere maand is er de mogelijkheid om uitdagingen te bespreken en vragen te stellen. Zo leer je van elkaar en doe je het echt samen!

Expertise op alle vlakken

Leer van het team die weet hoe je concepten ontwikkelt, een website maakt, Social Media inzet en het gebruik van gerichte advertenties. Je krijgt alle links en inzichten die je nodig hebt

Stapsgewijze opbouw

Samen werken we naar het optimale doel, een bedrijfsplan wat bij jou past. Waar je zin in hebt om het uit te gaan voeren

Samen met anderen

Je gaat niet alleen met ons, maar ook met mede cursisten sparren zodat je nog meer geïnspireerd raakt. Je hoeft het niet alleen te doen, we helpen elkaar

Online platform

Alles wordt per onderwerp ondersteund door een online platform waar je alles terug kunt vinden. Of het nou de werkvormen zijn, de documenten, linkjes van handige websites of de opnames van de wekelijkse bijeenkomsten, alles staat er.

Aan het eind van de cursus heb je jouw doel bereikt

1. Een uniek bedrijfsplan

Je visie en passie is uitgewerkt in een uniek en persoonlijk bedrijfsplan met duidelijke stappen die je alleen maar hoeft te volgen

2. Je klanten en je omzet groeien

Door je gerichte aanpak weten mensen je steeds makkelijker te volgen. Je Social Media plan helpt hierbij te ondersteunen

3. Plezier in het ondernemen

Je hebt geen twijfels meer omdat je weet dat jouw plan zo leuk is dat iedereen daar enthousiast over wordt

Een bedrijfsplan
Ideeën
Visie
Sterktes & zwaktes
Pitch
Marketing
Financiën
Administratie
Social media
Website
Rendement
Omzet
En zoveel meer...

Dit krijg je allemaal in de Zomer Challenge:

Module 1 –  Jouw eigen visionboard ontwikkelen

Denk eens groot, wat zou je het allerliefste willen? Laat je niet begrenzen door enige angst of gedachte, maar maak visueel wat jouw ultieme droom is. Het helpt je na te denken wat je echt wilt en is een eerste stap naar de manifestatie er van. Je krijgt allemaal tips, links en formats om je te helpen in dit proces.

 

Module 2 – Eerste idee

Hoe krijg je een idee? Of hoe maak je iets wat je wilt werkelijkheid? In deze fase is het fijn om een aantal onderdelen goed door te denken en kort uit te werken. Denk nog niet in (on)mogelijkheden maar laat het creatieve proces zijn werk doen. Alle informatie en het werkboek gaan je hierbij helpen.

 

Module 3 – Je eigen bedrijf in 1 alinea en een SWOT analyse

‘Ik schrijf je een lange brief want ik heb geen tijd voor een korte’. De Franse filosoof Blaise Pascal schreef dit in de 17e eeuw. Door te verkleinen ga je echt naar de essentie van wat je wilt gaan doen. In je cursus kun je verschillende oefeningen vinden die je hierbij gaan helpen.

 

Module 4 – Een video pitch in 2 minuten van het bedrijfsidee

Pitchen is een manier om een luisteraar te overtuigen van jouw idee, motivatie of kwaliteiten. Om tot een goede pitch te komen ga je nadenken over de inhoud, maar ook de uitstraling van je bedrijf. Je gaat ervaren hoe lang 2 minuten eigenlijk is en je komt tot de essentie van jouw idee. Op Talent LMS vind je allemaal leuke tips en ideeën hoe je dit kunt doen.

 

Module 5 – Wat heb je nodig

Kun je zo starten of heb je nog iets nodig? Dat kan een investering zijn maar ook zoiets simpels als kleding, drukwerk, kaartjes of misschien wel halsters en lijnen om te verkopen aan je klanten. Of wat dacht je van een trainingsboekje voor je klanten? Afhankelijk van de kosten ga je keuzes maken wat voor de start het belangrijkste is.

 

Module 6 – Omzet en rendement uitwerken

Ondernemen is super leuk als je vol zelfvertrouwen aan de slag kunt omdat je een goed plan hebt waar je in gelooft. Maar het is natuurlijk net zo belangrijk om te weten welke omzet je wilt gaat halen, wat de kosten zijn en welke winst er gaat komen. Dit lijkt voor sommige ingewikkeld, maar de formats in je online omgeving gaan je hierbij helpen. Het financiële inzicht geeft rust en structuur.

 

Module 7 – Waarde toevoegen

Je hebt nu je basisplan klaar, je weet welke richting je op wilt en hoe je dat gaat doen. Is er dan nog iets wat je zou kunnen verzinnen wat echt een meerwaarde gaat zijn voor jou, je klanten of je omzet? Je wordt uitgedaagd om nog even stil te staan bij quickwins. Iets wat niet veel geld of tijd kost, maar bij je klanten wel een onuitwisbare indruk achter laat.

 

Module 8 – Website

En nu de stappen om je plan echt visueel te gaan vormen. Jouw website moet het visitekaartje zijn voor je bedrijf. Misschien word jij direct nerveus als het gaat om het opzetten of misschien vernieuwen van je website omdat je net als ik hier niet echt goed in bent. In deze cursus krijg je allemaal tips, links en hulp zodat jij ook die mooie website hebt die precies aangeeft wie jij bent en wat jouw bedrijf is.

 

Module 9 – Administratie

Voor veel mensen is dit niet direct het leukste om te doen. Maar wil je succesvol ondernemen wel het belangrijkste. Want zonder cijfers geen inzicht. In deze module gaan we in op de BTW; hoe die geregeld is in de hippische sector, leer je hoe je een boekhouding kunt gaan opzetten en kun je allemaal verschillende links geven van apps en programma’s die boekhouden een stuk makkelijker en leuker maken.

 

Module 10 – Social Media

Wat kun je ermee en nog belangrijker, wat wil jij er mee? De een vindt foto’s en filmpjes super leuk en den ander wordt al moe bij de gedacht. Welke uitstraling en strategie ga jij uitwerken om jouw bedrijf te versterken? Hoe zitten Facebook en Instagram advertenties in elkaar en wat kun je met Google? Met behulp van een aantal oefeningen ga je jouw unieke marketing plan uitwerken zodat je vol zelfvertrouwen aan de slag kunt.

 

Module 11 – Bedrijfsplan compleet maken

Tijdens de eerdere modules heb je alle componenten van het bedrijfsplan uitgewerkt. Hoe gaaf om nu nog de laatste puntjes op de ‘I’ te zetten en te zien wat een gaaf plan je hebt gemaakt. Misschien komen er nog nieuwe ideeën naar boven welke toch nog een plek krijgen in je bedrijfsplan. Maar let op, het is ook belangrijk om keuzes te maken. En hoe je die maakt gaan we behandelen in deze module.

 

Module 12 – En nu aan de slag

Nu je alles zo hebt uitgewerkt zie je precies wat je wilt gaan doen en welke stappen je gaat nemen. En toch kan het dan nog wat spannend zijn. In deze module bespreken we hoe je jezelf stap voor stap kunt trainen om nieuwe vaardigheden aan te leren zodat jij over een jaar met veel plezier en trots kunt terug kijken op al je nieuwe activiteiten en inkomsten!

Vond je het niks? 100% geld terug!

Ik ben er van overtuigd dat de online zomercursus een toegevoegde waarde heeft voor alle deelnemers! Dus… als  je het niet nuttig vindt, krijg je jouw geld terug binnen 14 dagen na start van de cursus.

Veelgehoorde twijfels

Dit kan ik echt niet, is veel te veel en te moeilijk!

 

De stap voor stap benadering zorgt ervoor dat alle onderdelen goed overzichtelijk blijven. Juist door ze uit elkaar te trekken en aandacht te besteden aan iedere stap gaat het je lukken. Het format helpt je om stil te staan bij iedere boom, zodat het met elkaar een bos gaat vormen!

 

Ik heb hier nu echt geen tijd voor

 

Natuurlijk kan het zijn dat je een drukke periode hebt. Het nadenken, volgen en invullen van het werkboek zal ongeveer 20 – 25 uur zijn. Doordat we het zo modulair hebben opgebouwd is het makkelijker en kost het minder tijd. Juist het maken van dit bedrijfsplan gaat je tijd opleveren. En je hoeft de cursus niet direct nu te volgen, je kunt het ook op een moment doen dat het jou uitkomt. De cursus blijft beschikbaar en alle Webinars worden opgenomen en kun je op een later tijdstip bekijken.

 

Ik wil pas later zelfstandig aan de slag

 

Misschien ben je nog niet klaar met je opleiding, komt het nu vanwege persoonlijke redenen niet uit, maar je hebt wel de droom om iets voor jezelf te beginnen. Dan is het juist goed om nu mee te doen. Je gaat je bedrijfsidee al vormgeven en je kunt in de komende periode totdat je er wel klaar voor bent het plan steeds optimaliseren. En niet onbelangrijk, deze prijs is alleen voor deze Zomer Challenge, de volgende keer zal hij duurder zijn.

 

Ondernemen, ik weet niet of dat echt iets voor mij is?

 

Dat kan ik me natuurlijk goed voorstellen. Het lijkt soms best ingewikkeld wat je er allemaal voor moet doen. Maar echt, als je de stapsgewijze opbouw van deze cursus gebruikt krijg je de inzichten en de structuur zodat je met zelfvertrouwen aan de slag kunt. Met ons team gaan we je alle informatie geven die nodig is om te starten!

Ja! Ik doe mee!

Maak je eigen visie werkelijkheid of verbeter het bedrijf wat je nu hebt. Schrijf je nu in voor de ‘Je eigen bedrijf zomer challenge’. We gaan in de zomer van 2024 weer van start met de tweede editie. Wil je verzekerd zijn van een plekje? Laat het ons weten via info@e-quine.com en we reserveren een plekje voor je.

 

Nu van €499 euro voor €295 euro of betaal in 6 termijnen van €55,- euro

Onze voordelen

✓ Dé specialist in gedragstrainingen voor paarden
✓ KNHS, CRKBO en NPA gecertificeerd
✓ Gratis verzending vanaf € 50,-
✓ Binnen 48-uur in huis