Deze feestdagen hebben we twee voordelige combideals. Deze actie loopt tot 24 december 2022.

E-quine.com trainingshalsters

Dit trainingshalster is voorzien van een extra neusband waar je je lijn aan vastmaakt. Deze neusband beweegt vrij over de neus, waardoor je gemakkelijk druk kunt toevoegen, maar vooral ook weer kunt loslaten op het moment dat het paard de gewenste reactie geeft. Hierdoor is het halster een fijn trainingsmiddel voor bijvoorbeeld het doen van grondwerk, trailerladen of het werken met de dubbele lijnen.

 

Wij bieden het halster aan in drie verschillende maten. Het trainingshalster small is uitermate geschikt voor kleinere paarden en pony’s. Qua grootte kan je het vergelijken met een halster maat ‘cob’. Voor de meeste warmbloed paarden zal het trainingshalster maat medium de beste keuze zijn. De maat kan je vergelijken met een hoofdstel maat ‘full’. Voor paarden met een groter hoofd is er het trainingshalster large. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit de grootste maat. Het is geschikt voor grote paarden met een lang of stevig gebouwd hoofd. Qua grootte is het halster vergelijkbaar met de maat ‘extra full’.

 

E-quine.com lijnen

Set van twee lange longeerlijnen. De lijnen zijn ongeveer 10 meter per stuk en hebben een verzwaard uiteinde. Hierdoor zijn ze ideaal voor het werken aan de dubbele lijnen.

Deze trainingslijn van e-quine.com is +/- 6 meter lang en is daarmee korter dan een gewone longeerlijn, maar langer dan een halstertouw. Ideaal voor het doen van grondwerk, obstakeltraining of trailerladen.

 

E-quine.com hoofdbeschermer

Dit product kan gebruikt worden in combinatie met een halster om het hoofd van je paard te beschermen bij bijvoorbeeld het trailerladen of lage doorgangen. Zeer geschikt voor paarden die de neiging hebben hun hoofd te stoten of dit in het verleden al een keer hebben meegemaakt. Door de clipjes aan de zijkant is de beschermer gemakkelijk aan het halster te bevestigen en ook weer te verwijderen.

Onze voordelen

✓ Enige NOC*NSF en KNHS erkende opleiding over paardengedrag!
✓ Jarenlange, specialistische ervaring
✓ Webshop met producten gericht op een veilige omgang
✓ Gratis verzending van producten bij bestelling vanaf € 100,-

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!