Wendy Tieleman

Mijn naam is Wendy Tieleman. Ik woon in Middelharnis,  in het uiterste puntje van Zuid-Holland.

In 2016 kocht ik mijn paard Xantos. In de advertentie stond “een beetje moeite met laden”. Dit resulteerde in 2,5 uur tobben om hem erin te krijgen. Daarnaast bleek al snel dat Xantos nog wat onzekerheden had en bracht mijn zoektocht naar hulp me bij Annemarie van der Toorn. Hij mocht meedoen aan een lesweekend met studenten en om hem daar te krijgen heb ik hem, aan de hand van filmmateriaal van Annemarie, zelf leren laden.

Mijn interesse was gewekt! In 2017 ben ik gestart met de opleiding en na 3,5 jaar hard werken mag ik mezelf Instructeur Paard en gedrag noemen.

Naast mijn baan als chemisch analiste heb ik mijn eigen bedrijfje Horse support Flakkee opgestart en ik kom graag bij je langs om jou en je paard te helpen met je probleem. Vooral het trailerladen vind ik geweldig leuk om te doen. Werken met zowel paard als de klant, het creatief zijn in bedenken van oplossingen voor dat specifieke paard maakt het een enorm leuke puzzel om op te lossen. En als ik deze kennis ook over kan brengen op de klant is mijn missie geslaagd. Daarnaast organiseer ik graag een schrik-en obstakeltraining en kun je me regelmatig vinden bij de Young equine academy om les te geven aan jongeren tussen 11 en 16 jaar.

Any review founded
Any courses assigned

Mail : wendytieleman@hotmail.com

Phone : 0654918726

Location : Middelharnis (ZH)

Contact Me

    [recaptcha]