Sjoerd Brussee

INSTRUCTEUR PAARD & GEDRAG

MESSAGE ME

0

COURSES

0

RATING

Home Teachers

Sjoerd Brussee

In tegenstelling tot velen ben ik pas op latere leeftijd met het paardenvirus besmet geraakt. Pas tijdens mijn studie kwam ik met paarden in aanraking, en het was gelijk mis. Op een zeldzame buitenrit in het buitenland, uitkijkend over een glooiend Engels heuvellandschap besloot ik dat mijn hart en mijn toekomst bij de paarden ging liggen. Zo ben ik na mijn studie op stal gaan werken, zonder enige voorkennis, en heb ik me al werkende zo veel mogelijk proberen aan te leren.

 

In de jaren dat ik op verschillende stallen heb gewerkt, heb ik veel geleerd en meegemaakt met paarden. Een hoop goede dingen, maar ook een hoop slechte dingen. Zo heeft door de tijd heen mijn ideaalbeeld van hoe we met paarden om zouden moeten gaan zich gevormd: een harmonieuze samenwerking, met respect van mens naar paard, en van paard naar mens, waarbij het welzijn van het paard voorop staat.

 

Daarom werd ik in 2019 ook razend enthousiast van de opleiding tot Instructeur Paard & Gedrag, en heb ik me daar volledig op ingezet. Ik heb in het laatste jaar van de opleiding zelfs nog een jaar lang stage gelopen in Engeland, bij Grant Bazin. Door dag in dag uit bezig te zijn geweest met het trainen van paarden, van groene jonge paarden tot paarden met serieus trauma, heb ik enorm veel ervaring op kunnen doen.

 

Zodoende ben ik bij terugkomst mijn eigen bedrijfje begonnen, SB Gedragstraining, om zo mijn kennis en ervaring te kunnen delen, en een steentje bij te dragen aan een verbeterd paardenwelzijn in Nederland.

 

In mijn trainingen staat het paard altijd centraal, en kijk ik aan de hand van het paard wat we het beste in een sessie kunnen doen. Natuurlijk is het ook belangrijk dat jij als eigenaar naderhand verder kunt, en besteed ik ook gedurende of na de training tijd en aandacht aan het stukje kennis overdracht. Zo zorg ik ervoor dat niet alleen het paard iets leert, maar ook jijzelf, zodat jullie samen verder kunnen!

Any review founded
Any courses assigned

Mail : info@sbgedragstraining.nl

Phone : 06-13078969

Web : http://sbgedragstraining.nl

Location : Leiden (ZH)

Contact Me

    [recaptcha]