Pauline Romanesco

Paarden trainen, met kennis, passie en een vleugje humor.

Met mijn trainingen leer ik de paarden dat bijvoorbeeld een trailer helemaal niet eng is. Met paardeneigenaren neem ik door hoe ze goed met hun paarden kunnen communiceren. Zodat zoiets als trailerladen ontspannen gebeurt. Dat is fijn voor het paard én de eigenaar.

 

Iedereen wil het beste voor zijn paard. Jij ook! Toch is het zo dat wanneer je met je paard voor een uitdaging staat, dit voor frustratie en stress kan zorgen. Ik herken dat bij de opvoeding van mijn lieve dochter. Ik wil het beste voor haar, maar soms weet ik het ook even niet meer :)

Om stress en frustratie te voorkomen, leer ik je graag de taal van paarden te ‘spreken’. Wanneer we werken vanuit de taal van het paard, zijn alle problemen aan te pakken. Met plezier voor paard én eigenaar. Paarden trainen is namelijk geen magie. Ik ben van mening dat wanneer we open blijven staan voor nieuwe inzichten over hoe paarden met elkaar communiceren, we steeds beter leren hoe wij met onze paarden moeten communiceren.

 

In de praktijk werk ik het liefst zoveel mogelijk samen met jou als eigenaar of verzorger. Uiteindelijk zal jij het namelijk samen met je paard moeten doen. En hoe eerder je zonder mij kunt, hoe beter!"

Any review founded
Any courses assigned

Mail : info@paulineromanesco.nl

Phone : 0612161243

Location : Tilburg

Contact Me

    [recaptcha]