Nikita Werkhoven

INSTRUCTEUR PAARD & GEDRAG

MESSAGE ME

0

COURSES

0

RATING

Home Teachers

Nikita Werkhoven

Mijn naam is Nikita Werkhoven, ben woonachtig in Noordwijkerhout en mijn hele leven al gek op paarden. Mijn eerste eigen pony kreeg ik op mijn zestiende verjaardag, een dominante Andalusiër merrie afkomstig uit Spanje. Door haar bijzondere en afwijkende gedrag bij alles wat je maar kunt bedenken heb ik ontdekt dat ik problemen zie als een uitdaging en dat ik het geweldig vind om samen met een paard op een respectvolle manier te trainen en het vertrouwen probeer (terug) te winnen.

 

Door mijn aangewakkerde interesse in het gedrag van paarden beter te leren begrijpen ben ik de opleiding instructeur paard en gedrag van e-quine.com gaan volgen waarvan ik veel geleerd heb. Inmiddels heb ik naast mijn pony nog twee bijzondere paarden (één Spanjaard en één Portugees) en een eigenwijze 2 jarige Shetlander.

 

In 2022 heb ik mijn diploma instructeur paard en gedrag behaald. Vervolgens heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt door mijn eigenbedrijf “Nikita Werkhoven paardentraining” op te starten.

Ik help u graag met lessen in longeren, loswerken, werken aan de hand, schriktraining en training met dubbele lange lijnen en/of het trainen van alle vormen van uitdagend/ongewenst gedrag.

 

Voor meer informatie verwijst ik u naar facebook/insta: nw_paardentraining  website: www.nikitawerkhovenpaardentraining.nl.

 

Of neem vrijblijvend contact met mij op en informeer wat ik voor u en uw paard kan betekenen.

Any review founded
Any courses assigned

Mail : info@nikitawerkhovenpaardentraining.nl

Phone : 06 24830995

Web : http://www.nikitawerkhovenpaardentraining.nl

Contact Me

    [recaptcha]