Monique de Hont

Instructeur Paard & Gedrag

STUUR MIJ EEN BERICHT

0

CURSUSSEN

0

BEOORDELING

Home Instructeurs

Monique de Hont

Mijn naam is Monique de Hont, geboren in 1975 te Dongen. Ik trainde al vroeg paarden op een dressuurstal. Toch bleef ik altijd zoekende naar wat ik nu echt wilde.

Rond mijn veertiende kreeg ik Eefje, een pittige haflinger. Door het bezig zijn met Eefje leerde ik dat de omgang met paarden anders kon. Het intrigeerde mij, in die tijd was paardentaal nog niet zo bekend. Sindsdien las ik veel boeken over paardengedrag. Ik kon uren kijken naar een kudde paarden of ze nu in een wei liepen of ergens in het wild.

Ik ging enkele cursussen volgen van leerlingen van Klaus Hemphing. Nog weer wat later ben ik begonnen aan de opleiding 'Instructeur Paard en Gedrag' bij Annemarie van der Toorn. Inmiddels ben ik afgestudeerd.

Zo'n drie jaar geleden heb ik besloten om er mijn professie van te maken. Mijn motivatie was en is nog steeds dat het geweldig is te werken vanuit de taal van het paard. Ik werk nu vanuit mijn eigen bedrijf onder de naam: Natural HorseMo.

Geen beoordelingen gevonden
Any courses assigned

E-mail : horsemo@outlook.com

Telefoon : 0637529596

Website : www.naturalhorsemo.com

Locatie : Dongen

Neem contact op met mij    Wil je meer informatie over onze opleiding?

    Op 30 oktober van 10:00-12:00 organiseren we een gratis informatiebijeenkomst over de opleiding Instructeur Paard & Gedrag in Vierpolders. We vertellen je wat de opleiding inhoudt en je gaat direct met de paarden aan de slag. Geef je nu op!

    Klik hier voor meer informatie of om je in te schrijven