Miranda Reijnen

INSTRUCTEUR PAARD & GEDRAG

STUUR MIJ EEN BERICHT

0

CURSUSSEN

0

BEOORDELING

Home Instructeurs

Miranda Reijnen

Mijn naam is Miranda Reijnen. Mijn liefde voor paarden heb ik al op vroege leeftijd ontdekt en is ook nooit meer verdwenen. Na met veel plezier landelijk pony gereden te hebben, heb ik nog jaren recreatief met paarden mogen rijden. Ik heb nu 9 jaar een KWPN- merrie (Radula), waarmee ik een mooie volgende merrie heb gefokt (Jewel). Tijdens het trainen van deze merrie is mijn diepere interesse voor het gedrag van paarden ontstaan. Na enkele meerdaagse trainingen bij Annemarie van de Toorn, heb ik de 3-jarige opleiding bij e-quine.com gevolgd tot Instructeur Paard en Gedrag.

 

Ik wil mensen graag leren waarom een paard doet wat hij doet en hoe hij leert, zodat je het dier gaat begrijpen. Met wederzijds begrip kun je veel bereiken in de omgang en training met het paard. Ik vind het erg leuk mijn kennis en vaardigheden over het trainen met paarden over te brengen en met eigenaren te werken aan het verbeteren van de relatie met hun paard. Wil je er meer over weten? Neem dan contact met me op of bekijk mijn website voor de mogelijkheden voor een les of training.

Geen beoordelingen gevonden
Any courses assigned

E-mail : miranda@esprit-it.nl

Telefoon : 0651260716

Website : http://www.centaurcoaching.com

Locatie : Sint Oedenrode

Neem contact op met mij    Wil je meer informatie over onze opleiding?

    Op 30 oktober van 10:00-12:00 organiseren we een gratis informatiebijeenkomst over de opleiding Instructeur Paard & Gedrag in Vierpolders. We vertellen je wat de opleiding inhoudt en je gaat direct met de paarden aan de slag. Geef je nu op!

    Klik hier voor meer informatie of om je in te schrijven