Maaike Eijs

“I have a dream… to give animals a voice in this world!”

 

Maaike Eijs behaalde in 2019 haar diploma voor Instructeur Paard & Gedrag en is werkzaam onder de naam Back on Trail. Aan de opleiding werd vol enthousiasme en passie deelgenomen.

 

Haar missie is om een positieve bijdrage te leveren aan dierenwelzijn. Dit doet ze o.a. door gedragstraining en -advies te geven voor paarden. Tijdens haar training krijg je meer inzicht in het gedrag van je paard, waardoor de communicatie tussen jou en je paard zal verbeteren.

 

“Als klein meisje droomde ik er al van om onbegrepen paarden te helpen. Wanneer een paard zich op een bepaalde manier uit, doet hij dit niet om je te irriteren. Het paard probeert met je te communiceren. Dit uit zich in bepaald gedrag en is dus hele waardevolle informatie. Hieruit kun je opmaken wat het paard moeilijk vindt en kan je op zoek gaan naar een manier om hem te helpen.”

 

Maaike brengt al van jongs af aan veel tijd door tussen de paarden. Door haar brede interesse en open mindset heeft ze zich ook op andere gebieden verder ontwikkeld. Haar ervaring is dat deze ontwikkeling enorm waardevol is in haar werk met de paarden.

Zo heeft ze veel ervaring opgedaan met lesgeven tijdens haar werk als sportinstructrice. Heeft ze meer inzicht gekregen in zichzelf en haar medemens tijdens de opleiding Equine Assisted Coach. Dit zorgt ervoor dat ze ook de eigenaar goed mee kan nemen in het proces.

En ervaart ze hoe waardevol het is dat ze zoveel ervaring heeft opgedaan met mediteren en mindfulness  tijdens de Body Balance lessen, opleiding tot mindfulnesstrainer en The Trust Technique van James French.

 

“Hoe meer aandacht je besteed aan persoonlijke ontwikkeling, des te beter je jezelf als paardentrainer ontwikkelt. Voor mij staat connectie centraal in mijn werk met de paarden. Ik ben altijd op zoek naar een fijne verbinding en wil werken vanuit vertrouwen. Hierbij is het essentieel je te verdiepen in het natuurlijke gedrag van een paard en je hierin te kunnen inleven. Dit zijn we aan de paarden verplicht”

 

“Loop je tegen een uitdaging aan met je paard of pony? Let me know, ik help jullie graag Back on Trail!”

 

Je kan bij Back on Trail terecht voor:

- Trailerladen

- Hulp bij uitdagend gedrag

- Verbeteren van de communicatie

- Stressreductie

- Zadelmak maken

- Mindfulnesstraining met je paard

Any review founded
Any courses assigned

Mail : info@backontrail.com

Phone : 0614050558

Location : Boskoop (ZH)

Contact Me

    [recaptcha]