Lotte van Rosevelt

INSTRUCTEUR PAARD & GEDRAG

MESSAGE ME

0

COURSES

0

RATING

Home Teachers

Lotte van Rosevelt

Als je doet wat je echt leuk vindt, voelt geen dag als werken. Met dat motto ging Lotte
richting het buitenland voor 2 jaar om te werken voor Grant Bazin. Als “yard manager” en rechterhand heeft zij ontzettend veel mogen leren van deze kundige paardenman. Het begin van een gave toekomst!

 

Met veel plezier en passie startte Lotte haar eigen trainingscentrum, een plek voor het opleiden van jonge paarden en het trainen van paarden met een uitdaging in hun gedrag op welk gebied dan ook. Wat Lotte het meest aanspreekt is het trainen van paarden met een (meervoudige) uitdaging bij of in de trailer. Van paarden die zich laten vallen tijdens transport tot paarden die de trailer niet in willen of net zo hard weer uit rennen, niets is te gek voor Lotte. Inmiddels heeft ze zich volledig gespecialiseerd en gericht op het trainen van paarden met een uitdaging bij de trailer. Dit doet ze zowel bij mensen aan huis als intern in Vierpolders onder de naam: Van Rosevelt – specialist trailerladen.

 

Lotte is actief in de regio Zuid-Holland(Delft/Vierpolders) en Zeeland. Daarnaast is Lotte verantwoordelijk voor al het huiswerk en portfolio’s binnen de opleiding Instructeur Paard & Gedrag. Ook is ze hier praktijkdocent.

Any review founded
Any courses assigned

Phone : +31612089857

Web : http://www.van-rosevelt.com

Location : Delft

Contact Me

    [recaptcha]