Laura Dekker

Hoi! Ik ben Laura, een echt paardenmeisje in hart en nieren. Als kind was ik al geïnteresseerd in het gedrag van paarden en vriendelijke trainingsmethoden. Dit begon bij het lezen van verschillende boeken. In de Penny las ik over Annemarie van der Toorn en daarna volgde ik kidscursussen bij haar.

 

Toen mijn eigen paard zo'n 10 jaar geleden problemen kreeg met trailerladen (ik heb er weleens 3 uur over gedaan om hem te laden) kwam ik weer bij Annemarie terecht. Ik vond het zo fijn om te leren hoe ik hem het vertrouwen kon geven om de trailer op te lopen. Zo kon ik weer genieten van een wedstrijd of buitenrit. Dat gun ik iedere paardeneigenaar! Daarom heb ik ervoor gekozen om de opleiding van E-quine te volgen, om zo ook andere paardeneigenaren te kunnen helpen.

 

Ik woon in Haarlem en geef met name les in een groot gedeelte van Noord- en Zuid-Holland. Je kan bij mij terecht voor allerlei uitdagingen in de omgang met je paard, zoals bijvoorbeeld trailerladen. Maar ook wanneer je aan een goede basis met jouw (jonge) paard wilt werken vanaf de grond kan je bij mij terecht.

 

In mijn lessen en trainingen deel ik graag zoveel mogelijk kennis over het gedrag van paarden. Waarom laat het paard bepaald gedrag zien en wat kunnen wij doen om het paard daar beter in te begeleiden? Zo gaan we paarden steeds beter begrijpen en kunnen we nog meer van ze genieten!

Any review founded
Any courses assigned

Mail : laura@ldpaardentrainingen.nl

Phone : +31639895099

Contact Me

    [recaptcha]