Jori Sixma

Jori volgde de opleiding Instructeur Paard & Gedrag bij e-quine.com om zichzelf verder te verdiepen in het gedrag van paarden. Dit werd mede ingegeven door haar eigen paard Sjef:

"Doordat ik met mijn paard Sjef enorme problemen kreeg met rijden en later ook met haar verzorging ben ik gaan zoeken naar oorzaken. Tijdens mijn speurtocht kwam ik bij Annemarie van der Toorn terecht. Tijdens de opleiding ben ik erachter gekomen, doordat ik haar door de dierenarts heb laten onderzoeken, dat mijn paard heel veel pijn had tijdens het rijden. Dit heeft ze me duidelijk proberen te maken. Eerst subtiel, later minder subtiel door te gaan steigeren, bokken en mij aan te vallen als ik haar van stal wilde halen. Toen ik hoorde dat ze pijn had vielen veel puzzelstukjes op zijn plek. Ik heb helaas veel signalen over hoofd gezien. Met Sjef is het goed afgelopen; die staat lekker met pensioen in de wei. Ik heb Equi-Jori opgericht om andere mensen die wellicht tegen dezelfde, maar misschien ook andere, problemen oplopen te helpen.

Tijdens mijn opleiding heb ik veel geleerd over hoe paarden communiceren. Ik wil graag alles wat ik geleerd heb doorgeven aan iedereen die dat leuk vindt. Ik vind het super leuk om mensen te leren wat hun paard aangeeft maar zeker ook hoe wij het paard aan kunnen geven wat wij willen! Voor zowel ons als het paard is het prettig wanneer wij een duidelijke leider zijn. Graag help ik jou om dit leiderschap te bereiken."

Jori is actief in de regio Zuid-Holland en kan je verder helpen bij de training van je paard en/of het geven van lessen op het gebied van gedrag.

Any review founded
Any courses assigned

Mail : equi-jori@outlook.com

Phone : 06 458 76 126

Location : Leiderdorp (ZH)

Contact Me

    [recaptcha]