Jackie Middelkoop

INSTRUCTEUR PAARD & GEDRAG

MESSAGE ME

0

COURSES

0

RATING

Home Teachers

Jackie Middelkoop

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina! Ik ben Jackie Middelkoop en woon in binnenstad Utrecht. In mijn dagelijks leven werk ik als humaan fysiotherapeut en daarnaast begeleid ik met veel plezier eigenaren en hun paarden als instructeur Paard & Gedrag. In 2011 kocht ik een paard met de nodige gedragsproblemen. Sinds toen is mijn interesse in paardengedrag gewekt en heeft dit uiteindelijk geleid tot het volgen van de opleiding bij E-quine.com.

 

Naast het accent op gedrag tijdens mijn trainingen heb ik ook, vanuit mijn basis als fysiotherapeut, oog voor de fysieke mogelijkheden van het paard en hecht ik veel waarde aan het biomechanisch correct trainen. Als ik mijn manier van lesgeven en begeleiden zou moeten samenvatten in twee woorden dan zijn: ''positiviteit'' en ''denken in mogelijkheden'' de eerste woorden die in mij opkomen. Ook ben ik geen voorstander van een ''quick fix''. Werken aan een stevige basis samen met je paard waar je mee verder kunt is waar ik voor sta.

 

Wat kan ik voor je doen?

Je kunt bij mij terecht voor begeleiding en training wanneer je tegen gedragsproblemen aanloopt. Hierbij kun je denken aan: moeite met trailerladen, niet afgespoten kunnen worden met water, bang zijn voor een paraplu, niet naar de hoefsmid kunnen, etc. Maar uiteraard ook wanneer je samen met je paard meer wilt leren over grondwerk, loswerken, schriktraining, correct longeren (enkele of dubbele lijnen) en zadelmak maken.

 

Schroom niet om contact op te nemen als je vragen hebt.

Any review founded
Any courses assigned

Mail : jjmiddelkoop@hotmail.com

Phone : +31652118701

Contact Me

    [recaptcha]