Diana Luiten

Mijn naam is Diana Luiten en ik ben geboren met het wel bekende paardenvirus. In mei 2019 ben ik mijn eigen bedrijf gestart genaamd Diana Luiten Paard & Gedrag. Mijn doel in de training is de communicatie verbeteren tussen mens en paard. Of je nou jong of oud, ervaren of onervaren bent, iedereen loopt wel eens tegen ongewenst gedrag van zijn paard aan. Het lukt niet altijd om dit zelf op te lossen. Door ervoor te zorgen dat het paard begrijpt wat er aan hem gevraagd wordt en de eigenaar te laten zien hoe deze duidelijker kan zijn naar het paard, verbetert de onderlinge communicatie en zullen paard en eigenaar weer een eenheid worden. Weer gaan samenwerken als een team!

In het gehele proces van training (vanaf de grond) neem ik de eigenaar mee, zodat ik kan garanderen dat deze zo goed mogelijk leert hoe de communicatie met het paard tot stand komt en waar de knelpunten zitten. Als je begrijpt wat er gebeurt en hoe het paard daarop reageert, kun je ook leren deze dingen zelf op te lossen. 

Daarnaast begeleid ik ook mensen en paarden tijdens het rijden, ik ben gediplomeerd Level 1 Centered Riding® instructrice. 

Any review founded
Any courses assigned

Mail : DLpaardengedrag@gmail.com

Phone : 0643150754

Location : Den-Haag

Contact Me

    [recaptcha]