Anne Maayaa Meijs

Goedendag, mijn naam is Anne Maayaa Meijs, ik ben instructeur paard en gedrag gediplomeerd via e-quine.com en run een eigen bedrijf genaamd Natuurlijk paard en gedrag.

Zelf als kind zijnde vond ik paarden al mooie dieren, maar kwam het eigenlijk niet in mij op om paard te gaan rijden of er wat mee te gaan doen. Dit veranderde eigenlijk pas echt toen ik als tiener mee deed in een van de ponykampen op het trainingscentrum van Annemarie. Toen werd ik besmet met het paardenvirus. Wat uiteindelijk ook resulteerde in dat toen mijn geneeskunde studie te zwaar bleek te zijn de enige opleiding die mij echt aansprak die van E-quine.com was.

Ondertussen kan ik je zeggen dat dit virus mijn leven heeft overgenomen. Ik kan me namelijk geen leven zonder paarden om me heen of in mijn dagelijks leven geïnfiltreerd meer bedenken.

Momenteel is met mijn eigen bedrijf het doel om ruiters die met hun paard ergens tegen aanlopen vanuit een stapsgewijze aanpak in alle rust te helpen zoeken naar een oplossing. Ik denk dat hier mijn geduld en doorzettingsvermogen mij heel erg bij kunnen helpen, ik neem alle tijd voor mijn klanten en ga net zolang door met dingen uitproberen tot ik iets heb gevonden wat bij ruiter en paard past. Momenteel doe ik dit vooral bij mensen op locatie, maar de droom is dit ooit meer naar een eigen locatie te kunnen verplaatsen (wanneer die er is).

Zo gaan we samen de strijd aan met alle bakkabouters en beren op de weg!

Any review founded
Any courses assigned

Mail : ammeijs@solcon.nl

Phone : 0630477639

Location : Nieuwegein (UT)

Contact Me

    [recaptcha]