Angela Jansen

INSTRUCTEUR PAARD & GEDRAG

MESSAGE ME

0

COURSES

0

RATING

Home Teachers

Angela Jansen

Mijn naam is Angela Jansen.

 

Ik woon in Noordwijkerhout met mijn gezin en ben in het trotse bezit van 2 shetlanders en een fjord.
Paarden zijn mijn passie en dat is precies wat ik op een professionele manier wil doorgeven aan de paardenliefhebber!

 

Ik ben begonnen als dierenartsassistente bij een kliniek voor kleine huisdieren. Daarna ging ik werken bij een dierenarts die ook paarden behandelde. Wat heb ik daar veel gezien en veel geleerd! En wat hebben we daar staan "worstelen" om de paarden de behandelruimte in te begeleiden... "Dat kan vast beter " dacht ik toen al.
Vele jaren later startte ik met de opleiding instructeur Paard en Gedrag die ik nu in 2022 heb mogen afronden. Fantastisch wat je allemaal van paarden leert, maar wat je ook de paarden kan leren! Kleine stapjes, geduld en de juiste vraag stellen dan krijg je ook het goede antwoord. Er ging een wereld voor me open. Want er was veel veranderd in de loop der jaren wat betreft welzijn en communicatie.

 

Mijn kennis die ik bij e-quine heb opgedaan wil ik graag met andere paardenliefhebbers delen ;

  • door het geven van afwisselende en verfrissende lessen: Wil jij ook meer leren over het gedrag van paarden? Wil jij ook de samenwerking met jouw paard nog beter afstemmen? Ben je nieuwsgierig hoe een paard leert?
  • door het trainen van paarden: Ervaar jij het gedrag van je paard als een uitdaging en zou je wel wat advies en tools kunnen gebruiken? Hulp bij het trailerladen tot aan longeerproblemen.
  • door het geven van informatie/ clinics: Heb jij een bedrijf met paarden en meerdere werknemers? En wil je graag dat iedereen veilig en op dezelfde verantwoorde manier met de paarden omgaat?

 

Laat het me weten en dan gaan we samen op zoek naar de optimale communicatie tussen paard en mens!

Any review founded
Any courses assigned

Mail : info@angelapaardengedrag.nl

Web : http://www.angelapaardengedrag.nl

Contact Me

    [recaptcha]