Home

Reviews

Ervaringen van onze studenten

2022-04-20-14 kopie

Wat zeggen de studenten van e-quine.com? Lees mee met de verhalen en ervaringen van onze huidige deelnemers.

Van toegevoegde waarde voor iedereen die met paarden omgaat

Rated 5,0 out of 5
19 december 2022

Ik heb eigenlijk van elk moment genoten: het voelde niet als een opleiding, als iets dat ‘moet’. Elk praktijkweekend was de afgelopen twee jaar weer een moment om naar uit te kijken. Dat is geheel te danken aan e-quine.com als organisatie, alle docenten, mijn medestudenten en alle paarden en eigenaren waarmee ik heb mogen werken. Het unieke van de praktijkweekenden is dat je met zoveel verschillende paarden mag werken. Daar leer je echt van: elk paard heeft weer net iets anders nodig. Ik heb genoten hoe je tijdens de opleiding een ‘toolbox’ vol mogelijkheden samenstelt om deze paarden te helpen en iets te leren, en zelf ook tegelijkertijd ontzettend veel leert. Alsof je telkens samen weer een puzzel op probeert op te lossen.

Ook als je er niet je werk van wilt maken, maar gewoon je kennisniveau wilt verhogen: ga kijken en start met de opleiding! Laat je niet afschrikken doordat het voelt als een opleiding, dit heb ik geen moment als nadeel ervaren. In mijn ogen is de opleiding van toegevoegde waarde voor iedereen die met paarden omgaat. Ik heb er zelf in ieder geval heel veel aan gehad en zou het zo weer opnieuw doen!

Deborah van den Berg

Stap voor stap begeleiding

Rated 5,0 out of 5
19 november 2022

Super organisatie die op een zeer paardvriendelijke manier paarden en hun eigenaren verder helpt met problemen of het aanleren van nieuwe dingen zoals het zadelmak maken van een jong paard. In de opleiding krijg je veel verschillende cases van makkelijk tot moeilijk en wordt je stap voor stap op een prettige manier begeleid.

Wiesje Huvenaars

Veelzijdig zonder te pretenderen compleet te zijn.

Rated 5,0 out of 5
6 november 2022

Een super leuke opleiding voor iedereen die meer wil leren over paarden(gedrag). Veelzijdig zonder te pretenderen compleet te zijn. Uniek door de vele paarden die je in handen krijgt en de goede begeleiding daarbij. Je wordt uitgedaagd maar ze denken vooral ook met je mee. Persoonlijke ontwikkeling gegarandeerd!

Hannah Jans

Super goed leerbedrijf!

Rated 5,0 out of 5
17 oktober 2022

Super goed leerbedrijf.

Ik start met heel veel plezier mijn 2e jaar instructeur paard en gedrag.

Ik heb al zoveel geleerd in het eerste jaar, en dat ook al vaak kunnen toepassen.

Geen moment spijt van gehad!

Monique Raji-Kokje

Super opleiding die je inzicht geeft in de mind van het paard

Rated 5,0 out of 5
3 oktober 2022

Super opleiding die je inzicht geeft in de mind van het paard 🤩. De opleiding heeft mij persoonlijk geholpen met het ontwikkelen van meer persoonlijk leiderschap. Zo dat ik nu zelf een jong spring in het veld heb en waar ik een aantal jaar geleden niet aan moest denken.

Anita Janssen

Top opleiding met oog voor het welzijn van het paard.

Rated 5,0 out of 5
1 oktober 2022

✅ Top opleiding met oog voor het welzijn van het paard.

✅ Leuke locaties en instructeurs.

✅ Enorm leerrijke praktijklessen en boeiende theorielessen.

Wil je alles weten over paardengedrag en training?

Dan zit je hier op de juiste plaats!

Hannelore Vandereyt

Een beter paardenwelzijn

Rated 5,0 out of 5
20 september 2022

Het paardenwelzijn in deze wereld zal zo verbeterd worden door al onze goede studenten en instructeurs!

L.B.

Enthousiaste motiverende mensen, waar je met plezier naartoe gaat!

Rated 5,0 out of 5
4 september 2022

Super fijne opleiding voor zowel beginnende als gevorderde paardenmensen, die meer willen leren over gedrag en het op een effectieve manier hiermee om te leren gaan, zonder geweld te gebruiken. Enthousiaste motiverende mensen, waar je met plezier naartoe gaat!

Marlies Snelleman

Ik ga met veel plezier naar de lessen!

Rated 5,0 out of 5
6 augustus 2022

Fijne opleidingsplek, waar met aandacht voor iedereen wordt les gegeven. Ook word er per persoon gekeken wat die nodig heeft. Zowel naar ieder persoon en ieder paard wordt gekeken hoe het verbeterd kan worden.

Ik ga met veel plezier naar de lessen!

Sarny Heijnen

Wie van paarden houdt is nooit uitgeleerd!

Rated 5,0 out of 5
5 augustus 2022

‘Als je van paarden houdt, weet je dat je nooit uitgeleerd bent.’ Helemaal waar! Ik heb niveau 1 & 2 van de opleiding gevolgd, enorm leerzaam!

Lianne te Winkel

Ontzettend leerzaam

Rated 5,0 out of 5
17 juli 2022

In het begin had ik amper ervaring met paarden, en nu begin niveau 3 ben ik zelfverzekerd bezig met paarden trainen. Ontzettend leerzaam. En goede begeleiding!

Nynke Beekman

Een opleiding doen was nog nooit zo leuk om te doen!

Rated 5,0 out of 5
8 juni 2021

Een opleiding doen en huiswerk maken is nog nooit zo leuk geweest!

Maaike Eijs

Het heeft me zoveel gebracht

Rated 5,0 out of 5
7 april 2021

Dankzij de opleiding Instructeur Paard & Gedrag ben ik niet alleen als paardenvrouw, maar ook als persoon enorm gegroeid!

Paula van de Geest

Zo waardevol!

Rated 5,0 out of 5
1 februari 2021

Voor mij was niveau 3 een van de meest waardevolle fases van de opleiding. Naast alle (praktijk)ervaring en kennis die ik op deed tijdens de lesweekenden, heeft het trainen van paarden voor het portfolio ervoor gezorgd dat ik zelfverzekerder en creatiever werd in mijn trainingen. Ook was het portfolio erg handig voor mijn netwerk!

Lotte de Haan

Beste beslissing om deze opleiding te gaan doen

Rated 5,0 out of 5
5 mei 2020

De opleiding heeft me zoveel moois gebracht: mijn beste vriendinnetje, mijn paard, een (parttime) baan en een onwijs gaaf netwerk van mooie mensen die allemaal dezelfde passie hebben als ik. Mij inschrijven voor de opleiding was een van mijn beste beslissingen de afgelopen paar jaar!

Marin van Wetering

Schrijf een review

Ben jij een student van e-quine.com en wil je graag je mening delen? We stellen alle gebruikerservaringen op prijs! Laat hieronder je ervaring achter.

Onze voordelen

Enige NOC*NSF en KNHS erkende opleiding over paardengedrag!
Jarenlange, specialistische ervaring
Webshop met producten gericht op een veilige omgang
 Gratis verzending van producten bij bestelling vanaf € 100,-