Junior marketingexpert met paardeninteresse gezocht!

E-quine.com is een bedrijf waarin alles draait om gedrag van paarden. Als je van paarden houdt, weet je dat je nooit uitgeleerd bent. E-quine.com draagt daaraan bij met de erkende opleiding tot instructeur Paard en Gedrag. Onze missie is om zoveel mogelijk kennis over het gedrag van paarden met elkaar te delen. Daar is de marketing en communicatie natuurlijk heel belangrijk bij. En we gaan ons team uitbreiden!

 

Wat ga je doen?
Ben jij een getalenteerde marketeer / medewerker communicatie die net klaar is met school of beschikt over een jaar ervaring? Heb je affiniteit met (het gedrag van) paarden en zie je het helemaal zitten om alle marketing en communicatie voor ons bedrijf te gaan verzorgen? Word jij helemaal blij van social media en weet je gemakkelijk je weg te vinden binnen deze online communicatie middelen? Kijk jij altijd uit naar nieuwe dingen? Dan zoeken we jou!
Wij zoeken een creatieve collega die zelfstandig kan werken aan diverse marketing- en communicatie uitingen van e-quine.com. Je geeft een vernieuwende input aan het marketing- en communicatieplan, zorgt ervoor dat de naamsbekendheid van e-quine.com wordt vergroot, haalt afgesproken doelen en plaatst content op diverse kanalen.
Verder:
• onderhoud je contact met diverse externe bureaus en leveranciers;
• verzorg je de externe communicatie zoals nieuwsbrieven;
• denk je mee over nieuwe online producten;
• maak je video opnames bij lesweekenden;
• en nog veel meer.
Je verzorgt alle werkzaamheden aan de website, inclusief SEA & SEO, coördineert en realiseert brochures en folders, bedenkt leuke berichten voor de social media kanalen en doet marktonderzoek om kansen en bedreigingen in de markt in kaart te brengen.

 

Wij vragen…
Wij zoeken een creatieve en zelfstandige collega met affiniteit met paard en gedrag. Verder is het van belang dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en nauwkeurig kunt werken. Je houdt van plannen en komt je afspraken na. Het is voor jou geen probleem om ook af en toe een dag in het weekend te werken.
Verder:
• ben je in het bezit van een afgeronde HBO opleiding richting Marketing en/of Communicatie;
• kun je goed overweg met MS Office en heb je basiskennis van Photoshop en videobewerking;
• spreek je Nederlands en Engels (vloeiend);
• beschik je over een rijbewijs B en woon je in de omgeving van Eindhoven of ben je bereid om daar geregeld heen te reizen.

 

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een afwisselende fulltime baan bij een enthousiast en groeiend bedrijf. Vanaf augustus gaat de instructeursopleiding van e-quine.com starten in Engeland en Italië, dus is internationale interesse van belang. Je salaris wordt gebaseerd op werkervaring en opleidingsniveau. We bieden een startcontract van 8 maanden. Voortgang van het contract is afhankelijk van prestatie en ontwikkelingen binnen het bedrijf. Je krijgt waar nodig scholing zoals het werken met een professionele camera, videobewerking en het optimaliseren van de diverse social media kanalen.

 

Contact
Heb jij interesse? Stuur dan je CV naar info@e-quine.com. Wij zouden het leuk vinden als je jezelf wilt voorstellen met een video boodschap van maximaal 2 minuten. Graag een reactie voor 23 juli. Startdatum zo snel mogelijk!

Geef een reactie