We staan er soms te weinig bij stil, maar wat zijn we blij met en dankbaar voor de ontwikkeling die e-quine.com de afgelopen jaren heeft doorgemaakt en de samenwerkingen die daaruit zijn ontstaan. Een belangrijke mijlpaal is daarin zeker de erkenning van onze opleiding door de ORUN en NOC*NSF geweest. Dit heeft niet alleen gezorgd voor een kwaliteitsverbetering, maar ook voor een mooie samenwerking met de KNHS en de examinatoren die vanuit de ORUN voor ons actief zijn. Het delen van kennis en het leren van elkaars expertise ervaren wij als enorm waardevol.

De afgelopen jaren is ook ons team van instructeurs flink gegroeid. Zo werken we nu samen met heel wat fanatieke, enthousiaste en kundige trainers die ieder weekend opnieuw hun passie willen delen met onze studenten.

En niet te vergeten alle studenten die een opleiding volgen bij e-quine.com! Mensen met uiteenlopende achtergronden, ervaringen en interesses, maar allemaal met hetzelfde doel: de wereld van de paarden en de mensen die ermee omgaan verbeteren. Met elkaar dragen we bij aan deze missie!

THANK YOU!

Wil jij ook bijdragen aan onze missie? Dan is de opleiding Instructeur Paard & Gedrag misschien wel wat voor jou! Maak nu een online afspraak via info@e-quine.com om de mogelijkheden te bespreken.

Geef een reactie