Kom je bij ons stage lopen?

Bij e-quine.com draait alles om het gedrag van paarden. Onze missie is om zoveel mogelijk kennis over het gedrag van paarden met elkaar te delen door educatie en inspiratie. Dit doen we in de vorm van de instructeursopleiding Paard & Gedrag, verschillende cursussen en online activiteiten. We zijn vanaf nu op zoek naar een stagiaire op het gebied van educatie en didactiek. Lijkt het je dus leuk om meer ervaring op te doen met het maken van lesmateriaal, examens, online leren en nog veel meer? Lees dan snel verder.

 

Wat ga je doen?

Volg jij een studie op het gebied van educatie of didactiek (of een andere relevante opleiding) en heb je affiniteit met (het gedrag van) paarden? Word jij helemaal blij van het delen van kennis en het aanleren van vaardigheden? Vind jij het leuk om je creatief bezig te zijn en lesmateriaal te ontwikkelen? Dan zoeken we jou!

Wij hebben plek voor een enthousiaste stagiair die meer ervaring wil opdoen op het gebied van online leren. Je helpt mee om ons huidige lesmateriaal te optimaliseren, onze examens naar een hoger niveau te tillen en maakt deel uit van een aantal nieuwe online projecten.

Verder:
  • Ga je aan de slag met een nieuwe manier van leren, namelijk online
  • Heb je contact met experts op verschillende vakgebieden
  • en nog veel meer…

 

Wij vragen…

Wij zoeken een creatieve stagiair met affiniteit voor paard en gedrag. Verder is het van belang dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en nauwkeurig kunt werken. Je vindt het leuk om je te verdiepen in bestaande kennis over paarden en daar gaaf lesmateriaal van te maken.

Verder:
  • Volg je op dit moment een HBO of WO opleiding richting Educatie en/of Didactiek; of een andere (paard gerelateerde) relevante opleiding waarbij je je graag verder wil verdiepen in lesmateriaal;
  • Ben je op zoek naar een meewerkstage;
  • kun je goed overweg met MS Office

 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een afwisselende stageplek bij een enthousiast en groeiend bedrijf waar ruimte is om veel te leren en voor eigen ideeën.

 

Contact 

Heb jij interesse? Stuur ons dan je CV en een korte motivatie op info@e-quine.com.

Contactpersoon: Kelly van ToorenEmail: info@e-quine.comWebsite: www.e-quine.com

Geef een reactie