Stagiair marketing & communicatie met paardeninteresse gezocht

Bij e-quine.com draait alles om het gedrag van paarden. Onze missie is om zoveel mogelijk kennis over het gedrag van paarden met elkaar te delen door educatie en inspiratie. Dit doen we in de vorm van de instructeursopleiding Paard & Gedrag, verschillende cursussen en online activiteiten.

Voor een nieuw gaaf (internationaal) project zijn we doorlopend op zoek naar een aantal stagiairs op het gebied van content, marketing en communicatie. Lijkt het je dus leuk om meer ervaring op te doen met het maken van inspirerende artikelen, het onderhouden van een social media kanaal, online marketing en nog veel meer? Lees dan snel verder.

 

Wat ga je doen?

Volg jij een studie op het gebied van Marketing en Communicatie (of een andere relevante studie) en heb je affiniteit met paarden? Word jij helemaal blij van social media en weet je gemakkelijk je weg te vinden binnen online communicatie middelen? Vind jij het leuk om je creatief bezig te zijn en content te maken? Dan zoeken we jou!

Wij hebben doorlopend plek voor  enthousiaste stagiairs die meer ervaring wil opdoen op het gebied van content creatie, social media en online marketing. Je helpt mee om ons nieuwe concept naar een hoger niveau te tillen, zorgt ervoor dat er leuke (internationale) content wordt bedacht en gemaakt. Bovendien bedenk je unieke acties om de naamsbekendheid van  het project te vergroten. Je maakt een gave startfase mee waar er veel ruimte is voor creativiteit en input.

Verder:

  • help je mee met de externe communicatie;
  • leer je hoe je inspirerende artikelen kan schrijven;
  • zie je toe op de verschillende social media kanalen;
  • ga je soms met een (foto)camera op stap om nieuwe content te schieten;
  • Verdiep je je in online advertising;
  • en nog veel meer…

 

Wij vragen…

Wij zoeken creatieve stagiairs met affiniteit voor paarden. Verder is het van belang dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en nauwkeurig kunt werken. Je vindt het leuk om je te verdiepen in bestaande kennis over paarden en daar gave content van te maken.

Verder:

  • Volg je op dit moment een HBO of WO opleiding richting Marketing en/of Communicatie;
  • Of een andere (paard gerelateerde) opleiding waarbij je je graag verder wil verdiepen in communicatie;
  • Ben je op zoek naar een meewerkstage;
  • kun je goed overweg met MS Office en heb je bij voorkeur al basiskennis van Photoshop en videobewerking.

 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een afwisselende stageplek bij een enthousiast en groeiend bedrijf waar ruimte is om veel te leren en voor eigen ideeën.

 

Contact

Heb jij interesse? Stuur mij dan je CV en een korte motivatie op info@e-quine.com.

 

Contactpersoon: Carmen Baud
Email: info@e-quine.com
Website: www.e-quine.com

Geef een reactie