Samenwerking met Lentiz MBO Paardenhouderij

Trots! We tekenden vandaag het contract met Lentiz MBO Paardenhouderij. Vanaf dit schooljaar gaan hun paardenvakken zoals onder andere gezondheid, voeding, exterieur, voortplanting lopen via ons online leersysteem. Hun studenten kunnen zo van alles leren over deze vakken op een diverse en interactieve manier. Alles is op maat gemaakt voor de docent.

 

Lentiz schreef hierover:

“E-quine.com verzorgt alweer 3 jaar het vak Paard en gedrag voor onze hippische opleidingen. Wij vinden het belangrijk dat onze studenten het leuk vinden om te leren! Daarom heeft E-quine.com ons enorm geholpen bij het ontwikkelen van een online leersysteem speciaal voor onze studenten. Hierin komen theorie en praktijk samen. Met gamification, exclusieve video’s en opdrachten leren onze studenten het lichaam van het paard beter kennen en hierdoor het gedrag beter begrijpen. Vandaag is deze samenwerking middels een overeenkomst officieel bevestigd en daar zijn wij ontzettend blij mee!”

 

Extra bijzonder is dat ze in hun lesstof ook gebruik gaan maken van onderdelen van The Horse Inside Out van Zefanja Vermeulen van Equine Studies. Zo kunnen hun studenten nog meer kennis opdoen over het lichaam van het paard. Ze kunnen namelijk echt een kijkje in het paardenlichaam nemen om zo nog meer te leren over de anatomie en biomechanica en eventuele blessures en aandoeningen.

 

Trots op deze mooie samenwerking!

Geef een reactie