E-quine.com & KNHS gaan samenwerken op het gebied van het licentiepuntenmodel

Al jaren bieden we met e-quine.com alumni trainingen aan voor afgestudeerde instructeurs Paard & Gedrag. We hebben nu gaaf nieuws! Vanaf 2023 gaan we samenwerken met de KNHS op het gebied van het licentiepuntenmodel.

 

Het licentiebeleid van de KNHS heeft tot doel de kwaliteit van de instructeurs te waarborgen en te verbeteren om daarmee de sport verder te ontwikkelen. De licentie is enerzijds het bewijs dat je gekwalificeerd bent om instructie te geven, anderzijds dat je je regelmatig laat bijscholen en zo op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in de sport. Het hebben/behouden van een licentie is niet verplicht, maar kan wel een mooie onderscheidende waarde hebben en toont bovendien aan dat je bent bijgeschoold.

 

Het licentiepuntenmodel van de KNHS en het alumnibeleid van e-quine.com is vanaf 2023 dus gelijk getrokken. Onze instructeurs volgen ieder jaar 1 bijscholing waarbij de keuze in welke training ze volgen enorm is vergroot door deze samenwerking. We denken dat we op deze wijze een bijscholingsmodel hebben wat voor iedereen helder is en onze instructeurs een mooi scala aan trainingen biedt zodat ze zich kunnen verdiepen in dat wat hun interesse heeft.

 

Voor instructeurs van e-quine.com geldt dat je in je licentieperiode 2 trainingen volgt: 1 training van e-quine.com (de alumni trainingen) en 1 training georganiseerd door de KNHS. Dit komt dus neer op 1 training per jaar.

 

Geef een reactie