Het e-quine.com jongerenkamp, een week vol paarden trainen en plezier!

In de mei- en zomervakantie organiseren we voor alle paardengekken tussen de 10 en 15 jaar jongerenkampen op onze eigen locatie in Vierpolders. Wakker worden op stal en elke dag met de paarden aan de slag, hoe leuk is dat!

 

Ben jij dus dol op paarden en wil je liefst zoveel mogelijk tijd met ze doorbrengen? Droom jij ervan net zoals Amy van de Heartland boeken het vertrouwen te winnen van elk paard zodat ze het fijn vinden om met je samen te werken? Dat gaan we allemaal doen tijdens het e-quine.com jongerenkamp! Want zeg nou zelf; het beste gevoel op aarde is toch als jij en een paard elkaar helemaal begrijpen?

 

In de opleiding instructeur Paard & Gedrag leer je ontzettend veel over hoe paarden leren, hun gezondheid en het gedrag. Je gaat aan de slag om paarden te kunnen trainen en leert hoe je les kan geven. Het is een veelzijdige opleiding waarin je veel praktijkervaring opdoet. Je hebt geen eigen paard nodig voor de opleiding en je kan het goed combineren met een (fulltime) baan. De opleiding is erkend door de KNHS en is daarmee een niveau 3 ORUN opleiding.

 

De hele week ga je aan de bak met de paarden: grondwerk, schriktraining, trailerladen, loswerken en nog veel meer. Verder organiseren we nog veel leuke andere activiteiten zoals bijvoorbeeld zwemmen, een vlogcursus en een bonte avond. Het wordt sowieso een hele gezellige en gave week!

 

Wil je meer weten of je opgeven? Kijk snel op onze website: https://e-quine.com/e-quine-com-jongerenkamp//

Geef een reactie