E-quine.com koopt thuisbasis

Al langere tijd was e-quine.com op zoek naar een eigen locatie waar de erkende instructeursopleiding Paard & Gedrag zijn thuisbasis kon krijgen. De opleiding is de laatste jaren ontzettend hard gegroeid. Met trots deelt e-quine.com nu mee dat ze Stal Nieuwland in Vierpolders (Gemeente Brielle) gaan overnemen, een prachtige plek die ontzettend veel mogelijkheden biedt. 

 

Oprichtster van e-quine.com en bekend paardentrainster Annemarie van der Toorn had al lange tijd de droom om een eigen locatie aan te kopen. De afgelopen jaren heeft ze gezocht naar een plek die de ambitie van e-quine.com kon vervullen. Stal Nieuwland verschaft alle mogelijkheden hiervoor. De broer van Annemarie, Hans Silvius, zal het management van de nieuwe locatie in Vierpolders op zich nemen. 

 

Annemarie: Nu we de locatie hebben gevonden gaan we aan de slag om een thuisbasis voor e-quine.com te creëren. Zo kunnen we onze studenten nog beter faciliteren tijdens de opleiding. Op dit moment zijn we bezig met het leren kennen van alle pensionklanten. We willen met hen dezelfde prettige relatie aan te gaan als de familie Herlaar had. Zij zijn een belangrijk onderdeel van stal Nieuwland. Verder zal de komende tijd in het teken staan van samen met de gemeente kijken welke uitbreidingen we gaan realiseren. Zowel Hans als ik hebben enorm veel zin om aan deze klus te beginnen. 

 

Het motto van e-quine.com is: Als je van paarden houdt, valt er altijd meer te leren. E-quine.com wil het voor iedereen in Nederland toegankelijk maken om op een laagdrempelige manier meer te leren over het paard en zijn gedrag. De nieuwe locatie biedt naast de opleiding ook veel mogelijkheden voor workshops en cursussen. Naast Stal Nieuwland zal e-quine.com ook nog steeds gebruik blijven maken van andere locaties door het hele land voor hun les en cursusdagen. 

Geef een reactie