E-quine.com en Equinestudies lanceren nieuw online leerprogramma: 'The Horse Inside Out'

De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met het ontwikkelen van een uniek online leerprogramma samen met equinestudies: de expert op het gebied van dissecties bij paarden. We vinden het heel leuk om met jullie te delen dat op 1 april het eerste deel van “The Horse Inside Out” beschikbaar komt! Dit vieren we graag groots samen met jou met een Early Bird korting in de maand maart.

 

Het online leerprogramma ‘The Horse Inside Out’ gaat je alles leren over het functioneren van het gezonde paard en de afwijkingen die in het lichaam kunnen ontstaan. Sta jij dus te springen om door de paardenhuid heen te kunnen kijken om écht te begrijpen hoe het paard in elkaar zit? Hoe het gezonde paard functioneert en afwijkingen in het lichaam kunnen ontstaan? Of hoe een blessure er vanbinnen uitziet? Dan is the Horse Inside Out echt wat voor jou! Na het afronden van elk deel ontvang je een certificaat om je opgedane kennis aan te tonen.

 

The Horse Inside Out is opgezet met de inhoudelijke kennis van Zefanja Vermeulen, grondlegger van het principe ’het paard van binnenuit’ (Equine Inside Out). Door de vele dissecties en ontwikkeling van skeletpreparaten heeft ze unieke inzichten over het paardenlichaam verzameld. Het leerprogramma biedt je de kans om toegang te krijgen tot de kennis die Zefanja de afgelopen decennia heeft opgedaan.

 

Het online leerprogramma bevat exclusief beeldmateriaal uit dissecties en gedetailleerde uitleg over de anatomie en biomechanica. Zo leer je in drie delen het lichaam van het paard door en door begrijpen. The Horse Inside Out is een must voor elke paardenliefhebber! Bovendien is het geschikt voor specialisten in de paardenwereld die zich inhoudelijk verder willen verdiepen in hun vakgebied.

 

De hele maand maart profiteer je van onze Early Bird korting van maar liefst 30%. Wacht dus niet te lang en schaf het platform nu al aan. Op die manier ontvang jij niet alleen op 1 april direct je inlog, maar ben je ook nog eens heel voordelig uit!

 

Meer weten? Klik hier: www.thehorseinsideout.nl

 

Geef een reactie