Corona update e-quine.com

De nieuwe maatregelen die de overheid rondom het coronavirus hebben aangekondigd, hebben helaas ook een impact op ons. Het advies is om reisstromen zoveel mogelijk te beperken en niet noodzakelijke activiteiten uit te stellen. Wij vinden dat gezondheid altijd voorgaat. Daarom hebben we met het team van e-quine besloten al onze activiteiten per direct op te schorten tot 20 november. Hoewel wij er erg van balen, voelt het uitstellen van de lesweekenden en cursusdagen voor ons als de beste en enige optie.

 

Hoe nu verder? Alle activiteiten tot 20 november zullen worden verplaatst. Heb jij in die periode een een cursus of praktijkweekend staan? We nemen met de desbetreffende personen nog even apart contact op om jullie verder te informeren.  Verder zullen we de komende weken de adviezen van het RIVM blijven volgen. Mochten de besmettingen weer stabiliseren of afnemen, dan gaan we de praktijkdagen en cursussen weer opstarten. Dit zullen we dan doen met scherpe maatregelen om onderling contact zoveel mogelijk te beperken en zo veilig mogelijk te werken.

 

Uiteraard houden we jullie op de hoogte en hopen op jullie begrip! Het allerbelangrijkste is dat jij en je dierbaren allemaal gezond zijn en blijven.

Geef een reactie