Italië en de opblaaspop

Ik heb in veel landen shows georganiseerd, maar de meeste uitdagingen hebben we toch wel gehad in Italië. Zo kwamen we een keer in een grote manege waar we 2000 kaartjes hadden verkocht en er maar 1300 zitplaatsen bleken te zijn… Op andere locaties bleek er toch opeens geen geluid te zijn, of was er een geluidsman die in zijn contract had staan dat hij maar twee uur hoefde te werken en die gewoon halverwege de show weg wilde lopen. Er waren bestellingen die niet aankwamen, paarden die niet kwamen opdagen, eigenlijk was er bij iedere demonstratie wel iets. Kortom een echte uitdaging om alles te regelen en vooral rustig te blijven. 

  

Maar wat ik ook nooit zal vergeten was een demonstratie in 2005 in Milaan. We hebben altijd plaatselijke organisatoren die zorgen dat alle faciliteiten op de locatie helemaal in orde zijn. Zij zorgen voor de juiste bodem, licht, geluid, zitplaatsen, etcetera. De overige spullen die te maken hebben met de training van de paarden nemen wij zelf mee. We willen er zeker van zijn dat die in orde zijn en eigen materiaal werkt toch ook het prettigst. 

  

In Milaan had de plaatselijke organisator Pedro ons verzekerd dat we onze dummy niet mee hoefden te nemen. Hij trainde zelf paarden en had er een gemaakt die hij gebruikte en die goed voldeed. Nou scheelt het wel ruimte in de auto als we de dummy (pop van ongeveer 1,50 meter) niet meenemen. We vervoerden de pop wel altijd al zonder inhoud, de opvulling deden we ter plaatse, maar toch is het een heel gevaarte. Goed, we namen onze dummy dus niet mee op deze reis. 

  

Zoals altijd werd, eenmaal ter plaatse, eerst de plek van de roundpen uitgezocht en samen besproken waar de stoeltjes en de shop kwamen. Dan Wilson was al begonnen met het klaarleggen van ons trainingsmateriaal. Na een kwartiertje kwam hij gierend van het lachen naar me toe. “Hé Annemarie, heb je even tijd om met me mee te komen, ik heb iets wat ik je graag wil laten zien!” Ik liep met hem mee naar achteren en vond daar de dummy… Het bleek een zwarte sex opblaaspop te zijn! Pedro begreep echt niet waarom we een nieuwe gingen maken. Hij zag geen enkel probleem om zijn sexpop te gebruiken. We hebben het toch maar niet gedaan… 

Geef een reactie