Iedere woensdag om 20.00 uur gaan wij webinars verzorgen met onze instructeurs. Zij bespreken wekelijks een prakijkcasus met je. Zo krijg je meer uitleg over het onderwerp, het trainingsplan, de uitdagingen en het resultaat. Via de chat kun je vragen stellen om zoveel mogelijk uit het webinar te halen.

 

Het programma:

Woensdag 1 april: Lotte de Haan vertelt over een moeilijke trailerladen met een veel groter probleem dan alleen de trailer, maar dat bleek pas tijdens het trainingsproces. Super interessant om te zien hoe een eigenaar soms geholpen moet worden om te begrijpen dat een aantal gedragingen met elkaar te maken hebben. En dat je dan echt even aan het begin moet beginnen. Hoe speel je in op deze veranderingen? Hoe neem je de eigenaar mee en welke stappen maakte Lotte zodat het paard en de eigenaar verder konden?

Woensdag 8 april: Suzanne Taal neemt jullie mee in een paard dat zij getraind heeft met angst voor… jawel… robotmaaiers! Toch onhandig als je een rustige buitenrit wilt maken en je komt ze geregeld tegen. Een leuke casus omdat je niet zo vaak mee maakt en daardoor echt out of the box moet denken!

 

Al geweest:
Woensdag 25 maart: Rob Jonkers, hij heeft zijn ervaringen gedeeld over het starten van een jong paard en eigenaren die bijna te enthousiast waren. Heb je het gemist? Op TalentLMS kun je onder ‘webinars’ de uitzending terugkijken.

 

Mis het niet, voorlopig iedere woensdagavond om 20:00 uur!

Deelnemen aan een webinar kan door op het aangegeven tijdstip op de link te klikken die woensdag per mail verzonden zal worden. Je hoeft je dus niet vooraf aan te melden!

Geef een reactie