Het team van e-quine.com

Annemarie van der Toorn

Annemarie is in Nederland bekend geworden door het werk dat zij doet met paarden met uitdagend gedrag. Na jarenlang een trainingsstal te hebben gehad, is zij in 2013 gestart met e-quine.com om haar droom te verwezenlijken. Binnen e-quine.com is Annemarie verantwoordelijk voor innovatie en inhoud. Daarnaast is zij een van de hoofddocenten binnen alle niveaus van de opleiding Instructeur Paard & Gedrag. Daarnaast is zij actief in het geven van managementtrainingen en cursusdagen.

Esther van der Graaff

Op 18 jarige leeftijd kreeg Esther een Haflinger waarmee zij tegen een aantal problemen aanliep. Ze volgde een aantal cursussen bij Annemarie en was meteen enthousiast. In 2009 begon zij, als stageplaats, met het assisteren bij de trainingen. Na afronding van een studie Commerciële Economie is deze stageplaats overgegaan in een baan. Esther is het eerste aanspreekpunt bij e-quine.com en vervult een belangrijke taak op het gebied van planning van organisatie voor de opleiding Instructeur Paard & Gedrag.

Lotte de Haan

Lotte kwam in 2013 als stagiaire bij e-quine.com vanuit haar opleiding Diermanagement. Ondertussen volgde ze ook de opleiding Instructeur Paard & Gedrag. Na afronding van haar opleidingen startte ze haar eigen bedrijf onder de naam Lotte de Haan Paardentrainingen. Lotte houdt zich bij e-quine.com bezig met het beleid en kwaliteit van de opleiding en heeft een ondersteunde rol in de organisatie. Ook is Lotte hoofddocent in de verschillende niveaus van de opleiding.

Kelly van Tooren

Kelly heeft vorig jaar bij e-quine.com stage gelopen tijdens haar opleiding educatie en kennismanagement in de paardensector.  Ondertussen is Kelly afgestudeerd en is ze bij e-quine.com aan de slag met het optimaliseren van het lesmateriaal. Ook Kelly volgt de opleiding Instructeur paard & gedrag en is op dit moment een student in niveau 2. Graag wil ze in de toekomst ook les gaan geven binnen de opleiding.

Lotte van Rosevelt

Al van jongs af aan is Lotte tussen de paarden te vinden. Ook was het al op jonge leeftijd dat zij voor het eerst bij ons in Oudenhoorn kwam voor een cursus. Inmiddels heeft Lotte het diploma Instructeur Paard & Gedrag in ontvangst genomen en is ze gestart met haar eigen bedrijf onder de naam Trainingscentum ‘t Paardenkompas. Binnen e-quine.com is Lotte verantwoordelijk voor het beoordelen van het door de studenten gemaakte huiswerk. Ook is zij actief in het nakijken van de portfolio’s en geeft zij regelmatig les in de opleiding.

Geef een reactie