Let op! In verband met verbouwingen op onze eigen locatie in Vierpolders is het nog onzeker of het kamp in 2022 kan doorgaan. We hopen hier spoedig meer informatie over te kunnen delen. Mocht je op de hoogte willen worden gehouden? Stuur ons dan gerust een email op info@e-quine.com.

 

Ben jij helemaal gek van paarden en wil je liefst zoveel mogelijk tijd met ze doorbrengen? Droom jij ervan net zoals Amy van de Heartland boeken het vertrouwen te winnen van elk paard zodat ze het fijn vinden om met je samen te werken? Dat kan allemaal tijdens het e-quine.com jongerenkamp! In dit kamp ga je een week lang je eigen Heartland ervaring beleven en zal je thuiskomen als een echte paardentrain(st)er. Je gaat elke dag aan de slag om te leren hoe je de taal van paarden nog beter kunt spreken. Door te weten hoe je met paarden kan communiceren, kan je ze op weg helpen met dingen die ze spannend vinden. Want zeg nou zelf; het beste gevoel op aarde is toch als jij en een paard elkaar helemaal begrijpen?

Wat ga jij doen tijdens het e-quine.com jongerenkamp?

Tijdens het e-quine.com jongerenkamp ga jij een hele week trainen met verschillende paarden. Je gaat ze laten zien dat ze jou kunnen vertrouwen en dat jullie elkaar begrijpen. Dit gaan we oefenen door allemaal gave activiteiten vanaf de grond te doen. Weet jij al hoe je een paard met dubbele lijnen longeert, hem kan laden op de trailer of hoe je hem leert wennen aan enge dingen zoals een rookmachine? Een echte paardentrainer worden, dat is het doel van het E-quine.com Jongerenkamp.

 

We hebben al een paar hele leuke paarden voor je klaarstaan om mee te oefenen en zullen ook paarden van andere mensen uitnodigen die iets moeilijk of spannend vinden. We gaan de hele week met ze aan de slag om elke dag stapjes vooruit te maken. Aan het einde van de week kunnen de eigenaren zien wat jullie zijn/haar paard allemaal hebben geleerd en vooral hoe. Hoe gaaf dat jij deze pony’s de hele week kan helpen zodat de eigenaar er thuis verder mee aan de slag kan!

 

Bij het omgaan met paarden hoort natuurlijk ook de verzorging. Je zult leren wat het inhoudt om voor een paard te zorgen en wat ze in hun vrije tijd eigenlijk doen. Je woont bijna een hele week op dezelfde plek als de paarden, hoe leuk is dat! Je assisteert met het voeren, op de wei zetten, poetsen en alles rond de dagelijkse verzorging van het paard. Maar ook kijken we of paarden eigenlijk vrienden hebben, hoe ze slapen en wat ze allemaal eten op een dag. Dit is een ontzettend tof inkijkje in het leven van het paard.

 

Elke dag ga je met de paarden aan de gang. Grondwerk, schriktraining, trailerladen, loswerken en nog veel meer activiteiten die te maken hebben met het leren van de taal van paarden. Verder organiseren we nog veel meer leuke activiteiten zoals zwemmen, spannende spellen en een bonte avond. En heb je altijd al willen leren vloggen? Daar gaan we tijdens het kamp zeker mee aan de slag. Het wordt gegarandeerd een heel gezellige en leerzame week!

Voor wie?

Het e-quine.com jongerenkamp is er voor iedereen die helemaal gek is van paarden tussen de 10 en 15 jaar.

Waar en wanneer?

De jongerenkampen duren van zondagmiddag tot zaterdagochtend. In de meivakantie hebben we een verkorte versie van zaterdagmiddag tot woensdagochtend. Natuurlijk blijf je slapen op onze mooie eigen locatie Stal Nieuwland in Vierpolders.

       Nog niet bekend

       Nog niet bekend

Wat kost het?

Prijs meivakantie is €385 euro (incl. BTW) all-in, inclusief eten, drinken, logies, volledig programma, gebruik paard/materiaal.  

Prijs zomervakantie is €440 euro (incl. BTW) all-in, inclusief eten, drinken, logies, volledig programma, gebruik paard/materiaal. 

Schrijf je snel in!

De kinderen van onze eigen studenten krijgen maar liefst 10% korting. Laat dit ons weten bijbijzonderheden” op het inschrijfformulier.

Informatie

  • Voor alle paardenliefhebbers
    tussen 10 en 15 jaar
  • Locaties: Stal Nieuwland, Vierpolders

Heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op.

Het leukste kamp over paarden

Beleef je eigen Heartland avontuur

Word een echte paardentrain(st)er

Hele week wakker worden op stal

Veel leuke andere activiteiten

Locatie: Vierpolders

In de mei- & zomervakantie

Van 10 tot 15 jaar

Onze voordelen

Enige NOC*NSF en KNHS erkende opleiding over paardengedrag!
Jarenlange, specialistische ervaring
Webshop met producten gericht op een veilige omgang
 Gratis verzending van producten bij bestelling vanaf € 100,-

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!