Tilly wil de trailer niet in

Annemarie van der Toorn gaat op bezoek bij Amelia en haar Connemara merrie Tilly. Haar pony Tilly vindt de trailer spannend en ze hebben een keer maar liefst 7 uur staan tobben voordat het uiteindelijk lukte. Annemarie ging aan de slag om te kijken of we het trailerladen voor beiden makkelijker konden maken. Benieuwd hoe we zo’n training opbouwen en hoe ver we uiteindelijk in 1 sessie komen? Bekijk de aflevering hieronder!

 

Deel 1 van de aflevering vind je hieronder. Wil je deel 2 ook zien waar de eigenaresse Tilly ook zelf gaat proberen te laden? Laat dan je emailadres achter en we sturen je het tweede deel direct via de mail.

Deel 1

DEEL TWEE OOK BEKIJKEN?

Wil jij deel twee bekijken waar de eigenaresse Tilly ook zelf gaat proberen te laden? Laat hieronder je emailadres achter en je ontvang de link naar het tweede deel direct in je mail. De volgende keer als er een nieuwe documentaire live komt, sturen we je mail waar we je beide delen als eerste sturen.

Wil je ook graag onze nieuwsbrief ontvangen? Kies dan voor de opt-in optie.

Voornaam

E-mailadres

Ik wil me inschrijven voor de e-quine.com nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je meer informatie over onze opleiding?

Op 19 september van 10:00-12:00 organiseren we een gratis informatiebijeenkomst over de opleiding Instructeur Paard & Gedrag in Vierpolders. We vertellen je wat de opleiding inhoudt en je gaat direct met de paarden aan de slag. Geef je nu op!

Klik hier voor meer informatie of om je in te schrijven