Rocco Dingle heeft moeite met het aanraken van zijn achterbenen

Annemarie van der Toorn gaat aan de slag met Rocco Dingle, een kleine pony die het ontzettend spannend vindt als je hem aanraakt op zijn achterbenen. Bij aankomst laat hij zich ook moeilijk vangen en zien we veel spanning bij hem. Annemarie laat in deze aflevering zien hoe je zowel het aanraken als het vangen kan trainen.

 

Deel 1 van de aflevering vind je hieronder. Wil je deel 2 ook zien? Laat dan je emailadres achter en we sturen je het tweede deel direct via de mail.

Deel 1

DEEL TWEE OOK BEKIJKEN?

Wil jij deel twee bekijken? Laat hieronder je emailadres achter en je ontvangt de link naar het tweede deel direct in je mail. Zo kunnen we je volgende keer meteen op de hoogte stellen als er een nieuwe documentaire live staat en je beide delen toesturen. Wil je ook graag onze nieuwsbrief ontvangen? Kies dan voor de opt-in optie.

Voornaam

E-mailadres

Ik wil me inschrijven voor de e-quine.com nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je meer informatie over onze opleiding?

Op 28 februari van 11:00-12:00 organiseren we een online informatiebijeenkomst over de opleiding Instructeur Paard & Gedrag. We vertellen je wat de opleiding inhoudt en je kan al je vragen stellen. Geef je nu op!

Klik hier voor meer informatie of om je in te schrijven