Buck laat zich niet longeren

Annemarie van der Toorn gaat aan het werk met Buck. Zijn eigenaresse Samantha vond het moeilijk om Buck te longeren. Hij trok dan vaak zijn eigen plan en dat uitte zich vooral in dat Samantha hard aan het werk was in plaats van Buck. Annemarie ging met ze aan de slag met grondwerk, loswerken en dubbele lijnen in de roundpen om hun communicatie te verbeteren.

 

Deel 1 van de aflevering vind je hieronder. Wil je deel 2 ook zien waar we aan de slag gaan met longeren met dubbele lijnen? Laat dan je emailadres achter en we sturen je het tweede deel direct via de mail.

Deel 1

DEEL TWEE OOK BEKIJKEN?

Wil jij deel twee bekijken waar we Buck met dubbele lijnen longeren? Laat hieronder je emailadres achter en je ontvang de link naar het tweede deel direct in je mail. De volgende keer als er een nieuwe documentaire live komt, sturen we je mail waar we je beide delen als eerste sturen.

Wil je ook graag onze nieuwsbrief ontvangen? Kies dan voor de opt-in optie.

Voornaam

E-mailadres

Ik wil me inschrijven voor de e-quine.com nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het e-quine.com jongerenkamp

In de zomervakantie organiseren we voor alle paardengekken tussen de 10 en 15 jaar gave Paard & Gedrag jongerenkampen. Wil jij wakker worden op stal en elke dag met de paarden aan de slag gaan? Geef je nu op!

Klik hier voor meer informatie of om je in te schrijven